ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Παναθηναϊκός συμφώνησε με Αλ Φατέχ για την καταβολή των χρημάτων κι ο Βέλεθ φεύγει για Σαουδική Αραβία

Ο Φραν Βέλεθ στη διάρκεια του αγώνα Λαμία - Παναθηναϊκός | 22 Νοεμβρίου 2021
Ο Φραν Βέλεθ στη διάρκεια του αγώνα Λαμία - Παναθηναϊκός | 22 Νοεμβρίου 2021 EUROKINISSI

Ο Παναθηναϊκός συμφώνησε οριστικά με Αλ Φατέχ για την καταβολή των χρημάτων κι ο Φραν Βέλεθ φεύγει για την Σαουδική Αραβία το Σάββατο (2/7).

Με τα εισιτήρια στο χέρι για την πόλη Αλ-Μουμπαράζ της Σαουδικής Αραβίας, την έδρα της Αλ Φατέχ είναι πλέον ο Φραν Βέλεθ. Ο Ισπανός αμυντικός ενημερώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης (30/6) απ’ τον εκπρόσωπό του Άλβαρο Βιθκαΐνο πως επήλθε οριστική συμφωνία του Παναθηναϊκού με την αραβική ομάδα (και) για τον τρόπο καταβολής των χρημάτων της μεταγραφής του και πλέον το deal θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο.

Ο Παναθηναϊκός κράτησε ξεκάθαρη κι απόλυτη στάση εξαρχής πάνω στον τρόπο με τον οποίο θα εισπράξουν τα χρήματα απ’ την αραβική ομάδα. Σε μία δόση κι άμεσα, χωρίς να μπουν σε διαδικασίες... δόσεων, παρότι τους προτάθηκε κάτι σχετικό απ’ την Αλ Φατέχ. Πλέον μετά τον τελευταίο κύκλο επαφών που έγινε, συμφωνήθηκε πως θα εισπράξουν σε μία δόση τις 850.000 ευρώ της παραχώρησης του Βέλεθ με το που βγει το ITC (International Transfer Certificate) της μεταγραφής του, έχοντας ήδη λάβει τις σχετικές δεσμεύσεις απ’ την αραβική ομάδα.

Εάν δεν αλλάξει κάτι στο πρόγραμμα, ο 31χρονος στόπερ κι εκ των αρχηγών του Παναθηναϊκού στην προηγούμενη σεζόν, θα ταξιδέψει στη Σαουδική Αραβία το Σάββατο (2/7) για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει διετές συμβόλαιο, με ετήσιες αποδοχές 1 εκατ. ευρώ.

Ο δε Παναθηναϊκός έχει ήδη βγει στην αγορά για τον αντικαταστάτη του, έχοντας καταλήξει σε 2-3 περιπτώσεις από... ψηλό ράφι, με τα ονόματα του 29χρονου Ισλανδού Χόρντουρ Μάγκνουσον και του 32χρονου Μαροκινού, Ζουχαΐρ Φεντάλ να είναι μέσα σ’ αυτά που εξετάζονται σοβαρά απ’ το "τριφύλλι".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ