ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Μετά την Κύπρο οι τελικές συζητήσεις για τα νέα συμβόλαια με Κουρμπέλη και Σένκεφελντ

Ο Σένκεφελντ με τη φανέλα του Παναθηναϊκού
Ο Σένκεφελντ με τη φανέλα του Παναθηναϊκού EUROKINISSI SPORTS

Μετά την επιστροφή του Παναθηναϊκού από την Κύπρο, όπου πραγματοποιεί μίνι χειμερινή προετοιμασία θα γίνει ο τελικός κύκλος διαπραγματεύσεων για τα συμβόλαια των Κουρμπέλη και Σένκεφελντ.

Εκτός απ’ τις αναζητήσεις του Παναθηναϊκού στη μεταγραφική αγορά για την ενίσχυση της ομάδας τον προσεχή Ιανουάριο με (τουλάχιστον) τρεις ποδοσφαιριστές, στην... ημερήσια των ανθρώπων του "τριφυλλιού" βρίσκονται και τα θέματα των ανανεώσεων των συμβολαίων με τους παίκτες της "πρώτης γραμμής" που μένουν ελεύθεροι το προσεχές καλοκαίρι.

Όπως έχει καταγράψει το SPORT24 από την περασμένη εβδομάδα, ο πρώτος με τον οποίο οι "πράσινοι" έχουν μπει ήδη στην τελική ευθεία για επέκταση της συνεργασίας του έως το 2025, είναι ο Ρουμπέν Πέρεθ, για τον οποίο έχει ανάψει εδώ και καιρό το "πράσινο φως" ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Κι αποτελεί επιθυμία και του ίδιου να παραμείνει στον Παναθηναϊκό για τουλάχιστον δύο χρόνια ακόμα, ολοκληρώνοντας κατά πάσα πιθανότητα και τη σπουδαία ποδοσφαιρική διαδρομή του στο "τριφύλλι".

Οι υποθέσεις Κουρμπέλη - Σένκεφελντ

Από εκεί και πέρα, σε ότι αφορά τις υποθέσεις των Κουρμπέλη και Σένκεφελντ έχουν ήδη γίνει -μακριά απ’ τα φώτα της δημοσιότητας- οι πρώτες (βασικές) συζητήσεις με τους εκπροσώπους και των δύο αρχηγών της ομάδας και μετά την επιστροφή του Παναθηναϊκού από τη χειμερινή προετοιμασία του στην Κύπρο, θα γίνει -εν Αθήναις- ο τελικός κύκλος διαπραγματεύσεων και με τους δύο, με στόχο να παραμείνουν μέλη του βασικού κορμού της ομάδας και τα επόμενα χρόνια.

Σε ότι αφορά τώρα την υπόθεση του Αϊτόρ, οι (τελικές) συζητήσεις για τη δική του ανανέωση θα πάνε λίγο πιο πίσω χρονικά και θα ολοκληρωθούν προς τις αρχές του νέου έτους.

Ο Καταλανός εξτρέμ άλλωστε, αναμένεται να επιστρέψει στην Ελλάδα τις πρώτες μέρες του Ιανουαρίου, ολοκληρώνοντας στη Βαρκελώνη το πρώτο στάδιο της αποθεραπείας του μετά την επέμβαση που έκανε στο χιαστό τον περασμένο Οκτώβριο.

Με το που γυρίσει στην Αθήνα θα γίνουν οι τελικές επαφές (και) με τη δική του πλευρά, παρουσία του ατζέντη του (με τον οποίο οι "πράσινοι" είναι σε ανοικτή γραμμή), προκειμένου να οδηγηθούν οι δύο πλευρές βήμα με το βήμα προς τη συμφωνία και στο δικό του θέμα και την επέκταση του συμβολαίου του για άλλα τρία χρόνια…

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ