ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Με Σένκεφελντ και Αλεξανδρόπουλο η αποστολή για Σλάβια

Ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος στο φιλικό του Παναθηναϊκού με το Βόλο
Ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος στο φιλικό του Παναθηναϊκού με το Βόλο TOURETTE PHOTOGRAPHY

Τόσο ο Μπαρτ Σένκεφελντ όσο και ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή του Παναθηναϊκού για το ματς της Πέμπτης (11/8) στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας κόντρα στη Σλάβια Πράγας.

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την Πέμπτη (11/8, 20:30, COSMOTE SPORT 2 HD, LIVE από SPORT24) τη Σλάβια Πράγας στη ρεβάνς του 2-0 και ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την αναμέτρηση με μια προπόνηση που διεξήχθη στο "Γ. Καλαφάτης" και στην οποία πήραν μέρος όλοι οι πράσινοι καθώς δεν υπήρχαν προβλήματα τραυματισμών.

Εν συνεχεία ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έκανε γνωστή την αποστολή στην οποία συμπεριέλαβε όλους τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές του, πλην του Παλάσιος που είναι τιμωρημένος. Όπως αναμενόταν και σε σχέση με το πρώτο ματς οι Σένκεφελντ και Αλεξανδρόπουλος είναι τα δύο νέα πρόσωπα καθώς ξεπέρασαν την ίωση που τους ταλαιπωρούσε.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Με την απογευματινή προπόνηση της Τετάρτης στο «Γ. Καλαφάτης» ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού ενόψει της ρεβάνς της τρίτης προκριματικής φάσης του Europa Conference League με αντίπαλο τη Σλάβια Πράγας, η οποία θα διεξαχθεί την Πέμπτη 11 Αυγούστου στις 20:30 στο «Απόστολος Νικολαΐδης».

Το πρόγραμμα προπόνησης περιελάμβανε προθέρμανση, rondo, παιχνίδι στο μισό γήπεδο και τακτική.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανακοίνωσε την αποστολή του αγώνα. Στη λίστα συμπεριλήφθηκαν οι Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Πέρεθ, Σένκεφελντ, Αλεξανδρόπουλος, Ιωαννίδης, Σπόραρ, Καρλίτος, Γκάνεα, Σάντσες, Τσέριν, Κουρμπέλης, Αϊτόρ, Μάγκνουσον, Σιδεράς, Κώτσιρας, Σάρλια, Πούγγουρας, Σαρδέλης, Φρόκου, Ηλιάδης, Καμπετσής.

Ο Παλάσιος είναι τιμωρημένος και δεν έχει δικαίωμα να αγωνιστεί."

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ CONFERENCE LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ