ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Με Ρούμπεν Πέρεθ η αποστολή για τον αγώνα με τον Βόλο

Ο Ρούμπεν Πέρεθ στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τη Λαμία
Ο Ρούμπεν Πέρεθ στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τη Λαμία EUROKINISSI

Ο Ρούμπεν Πέρεθ επέστρεψε στην αποστολή του Παναθηναϊκού για την αυριανή αναμέτρηση με τον Βόλο. Αντίθετα εκτός έμειναν οι Λούντκβιστ, Σέκενφελντ και Καρλίτος, οι οποίοι προπονήθηκαν, αλλά ο Γιοβάνοβιτς προτίμησε να τους προφυλάξει.

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την αναμέτρηση με τον Βόλο (01/12, COSMOTE Sport 3 και Live SPORT24) και μετά την ολοκλήρωση της σημερινής (30/11) προπόνησης, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανακοίνωσε τους παίκτες που θα πάρει μαζί του για το πρώτο ματς της φάσης των "16" του Κυπέλλου Ελλάδας.

Στην αποστολή του τριφυλλιού είναι ο Ρούμπεν Πέρεθ, σε αντίθεση με τους Λούντκβιστ, Σέκενφελντ και Καρλίτος, οι οποίοι προπονήθηκαν, ωστόσο προτιμήθηκε να προφυλαχθούν. Από εκεί και πέρα, το πρώτο μέρος του προγράμματος ακολούθησε ο Ιωαννίδης προτού συνεχίσει με ατομικό., ενώ θεραπεία έκανε ο Πούγγουρας και ατομικό οι Κουρμπέλης, Αγιούμπ, Μπεκ.

Αναλυτικά η αποστολή του Παναθηναϊκού: Διούδης, Ξενόπουλος, Μπρινιόλι, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Χατζηθεοδωρίδης, Σάντσεζ. Σιδεράς, Κώτσιρας, Σάρλια, Αλεξανδρόπουλος, Χατζηγιοβάνης, Πέρεθ, Μπουζούκης, Βιγιαφάνιες, Αϊτόρ, Ενγκμπακοτό, Παλάσιος, Μαουρίσιο, Βιτάλ, Μακέντα.

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ