ΜΑΡΣΕΙΓ

Παναθηναϊκός: Η Μαρσέιγ έστειλε επιστολή διαμαρτυρίας στην UEFA για τη διαιτησία των δύο αγώνων

Ο Φώτης Ιωαννίδης του Παναθηναϊκού εκτελεί πέναλτι κόντρα στη Μαρσέιγ για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League 2023-2024 στο "Βελοντρόμ", Μασσαλία | Τρίτη 15 Αυγούστου 2023
Ο Φώτης Ιωαννίδης του Παναθηναϊκού εκτελεί πέναλτι κόντρα στη Μαρσέιγ για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League 2023-2024 στο "Βελοντρόμ", Μασσαλία | Τρίτη 15 Αυγούστου 2023 ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΙΡΝΤΑΧΑΣ/INTIME SPORTS

Η Μαρσέιγ διαμαρτυρήθηκε επίσημα στην UEFA για τη διαιτησία των αγώνων της με τον Παναθηναϊκό που οδήγησαν στον αποκλεισμό από τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League.

Ο αποκλεισμός της Μαρσέιγ από τον Παναθηναϊκό στον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League περιλαμβάνει και 3ο ημίχρονο, αφού οι Γάλλοι απευθύνθηκαν στην UEFA, διαμαρτυρόμενοι για τις διαιτησίες των δύο αγώνων.

Οι Μασσαλοί απέστειλαν επιστολή σύμφωνα με το RMC Sport στην οποία υποστηρίζουν ότι δεν έπρεπε να δοθεί κίτρινη κάρτα που δόθηκε στον Ζοφρέ Κοντογκμπιά στο 1ο λεπτό του αγώνα στην Αθήνα από τον Ίστβαν Κόβατς και υποστηρίζουν ότι οι αποφάσεις του Ρουμάνου διαιτητή ήταν μονόπλευρες.

Επίσης, διαμαρτύρονται για τις παρεμβάσεις του VAR και την ερμηνεία των κανονισμών στο δεύτερο παιχνίδι στο "Βελοντρόμ", όπου καταλογίστηκε πέναλτι στους "πράσινους" στις καθυστερήσεις και ακυρώθηκε γκολ των Μασσαλών στην παράταση.

Το ρεπορτάζ σημειώνει επίσης ότι ο πρόεδρος της Μαρσέιγ, Πάμπλο Λονγκόρια, δεν θέλει να μιλάει δημόσια για τα παράπονα του συλλόγου και πως η Μαρσέιγ απευθύνθηκε στην UEFA για να μην περάσουν απαρατήρητοι οι ισχυρισμοί της, αντιλαμβανόμενη πως πλέον η ζημιά έχει γίνει και δεν αλλάζει ο αποκλεισμός.

TAGS ΜΑΡΣΕΙΓ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ