ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Η κοινή φωτογραφία Τερίμ - Αταμάν και αυτά που συνδέουν τους δύο προπονητές

Παναθηναϊκός: Η κοινή φωτογραφία Τερίμ - Αταμάν και αυτά που συνδέουν τους δύο προπονητές
INTIME SPORTS

Δύο Τούρκοι προπονητές, ο Φατίχ Τερίμ και ο Εργκίν Αταμάν, ανήκουν στον ίδιο σύλλογο. Ο δεύτερος είναι από το καλοκαίρι προπονητής της ομάδας μπάσκετ και ο πρώτος στην ομάδα ποδοσφαίρου.

Ο Παναθηναϊκός αποφάσισε να βάλει τέλος στη συνεργασία του με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς και να δώσει τα ηνία της ομάδας στον Φατίχ Τερίμ, ο οποίος ανακοινώθηκε από τους πράσινους το απόγευμα της Τρίτης.

Ο 70χρονος Τούρκος αναμένεται να κάνει την πρώτη του προπόνηση με τους πράσινους την Τετάρτη (27/12), όπως δήλωσε ο ίδιος. Την ίδια στιγμή ο Παναθηναϊκός AKTOR έχει από το καλοκαίρι ως προπονητή τον επίσης Τούρκο, Εργκίν Αταμάν. Αυτό το γεγονός έχει πυροδοτήσει το ενδιαφέρον των γειτόνων μας για το τριφύλλι, ενώ μια κοινή τους φωτογραφία έχει γίνει viral στα social media.

Οι δύο προπονητές, έχουν κι άλλα κοινά πλην της κοινής καταγωγής. Είναι και οι δύο συνδεδεμένοι με τη Γαλατασαράι, έχοντας κατακτήσει κι ευρωπαϊκές κούπες με την ομάδα της Κωνσνταντινούπολης. Ο Τερίμ κατέκτησε το Κύπελλο ΟΥΕΦΑ το 2000 (το μοναδικό που κατέκτησε τουρκική ομάδα στην Ευρώπη), ενώ ο Αταμάν κατέκτησε το Euro Cup.

Ο Φατίχ Τερίμ δεν έχει καθοδηγήσει άλλη ομάδα, πλην της Γαλατασαράι, σε αντίθεση με τον Εργκίν Αταμάν που κατέκτησε μεταξύ άλλων δύο EuroLeague με την Ανατολού Εφές.

Οι δύο προπονητές έχουν καθίσει επίσης στον πάγκο της Εθνικής Τουρκίας, με τον Εργκίν Αταμάν μάλιστα να είναι ο νυν τεχνικός της εθνικής Τουρκίας μπάσκετ.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ STOIXIMAN SUPER LEAGUE STOIXIMAN BASKET LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ