ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Η επική παρακάμερα για την πρόκριση επί της Μαρσέιγ και η πορωτική ομίλια του Γιοβάνοβιτς

Το ζντο των παικτών του Παναθηναϊκού πριν τη διαδικασία των πέναλτι κόντρα στη Μαρσέιγ
Το ζντο των παικτών του Παναθηναϊκού πριν τη διαδικασία των πέναλτι κόντρα στη Μαρσέιγ PRINT SCREEN

Δείτε όσα κατέγραψε η παρακάμερα του Παναθηναϊκού από την επική πρόκριση επί της Μαρσέιγ. Η πορωτική ομίλια του Γιοβάνοβιτς πριν τη διαδικασία των πέναλτι και οι ξέφρενοι πανηγυρισμοί μετά την εύστοχη εκτέλεση του Μλαντένοβιτς.

Μια παρακάμερα διαφορετική από τις άλλες ήταν η παρακάμερα που δημοσίευσε ο Παναθηναϊκός για την επική πρόκριση επί της Μαρσέιγ. Μια παρακάμερα η οποία ξεκινάει από το τελευταίο πέναλτι του Μλαντένοβιτς και τους ξέφρενους πανηγυρισμούς των πράσινων εντός του αγωνιστικού χώρου του Βελοντρόμ.

Δείτε στα πλάνα που τράβηξε η κάμερα του τριφυλλιού την προετοιμασία και την προθέρμανση των πράσινων, το γκολ της Μαρσέιγ στο 2' και την απογοήτευση στον πράσινο πάγκο. Τις συνομιλίες του Ιβάν Γιοβάνοβιτς με τον Χρήστο Κόντη για τις αλλαγές που πρέπει να γίνουν.

Το άπιαστο πέναλτι του Φώτη Ιωαννίδη στο 90+9' που έφερε τη μείωση στο σκορ και την ίδια ώρα τγον Μλαντένοβιτς να τραβάει τον Έλληνα σκόρερ για να συνεχιστεί το παιχνίδι. Το ακυρωθέν γκολ του Βιτίνια και την απόφαση του Όλιβερ και φυσικά τη διαδικασία των πέναλτι.

Εκεί όπου αρχικά ο Πέρεθ είχε ένα τετ α τετ με τον Αλμπέρτο Μπρινιόλι και εν συνεχεία ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς κάλεσε κοντά του όλους τους πράσινους για να τους πει μεταξύ άλλων: "Παιδιά είμαι πολύ περήφανος για εσάς ανεξάρτητα με το τι θα γίνει τώρα".

Τα πέναλτι από μια μια άλλη οπτική γωνία με τις αντιδράσεις των πράσινων στις εύστοχες εκτελέσεις, στην αποκρούση του Μπρινιόλι. Ο Γιοβάνοβιτς που ήταν πίσω από τους υπόλοιπους ανθρώπους του τριφυλλιού και ξανά το ξέφρενο πανηγύρι μετά την εκτέλεση του Μλαντένοβιτς.

Και εν τέλει οι πανηγυρισμοί, οι αγκαλιές, τα συγχαρητήρια προς όλους και τα μπράβο του Μπρινιόλι στην κάμερα και για τον προπονητή τερματοφυλάκων του Παναθηναϊκού.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ CHAMPIONS LEAGUE ΜΑΡΣΕΙΓ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ