ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Η Αλ Φατέχ έφτασε στις 800.000 για Βέλεθ και το τριφύλλι λέει "ναι" μόνο με πληρωμή "cash"

Ο Φραν Βέλεθ
Ο Φραν Βέλεθ INTIME

Η Αλ Φατέχ έκανε νέα βελτιωμένη πρόταση στον Παναθηναϊκό για τον Βέλεθ, στην προσπάθειά της να αποσπάσει το "ναι" του τριφυλλιού, ωστόσο οι πράσινοι έχουν θέσει έναν απαράβατο όρο για να προχωρήσει η μεταγραφή.

Η σαουδαραβική Αλ Φατέχ, ομάδα στην οποία εργάζεται ο Γιώργος Δώνης απ' τον περασμένο Ιανουάριο, επανήλθε δυναμικά για τον Φραν Βέλεθ κάνοντας την τελική... επίθεσή της για να κάνει δικό της τον αρχηγό του Παναθηναϊκού. Συγκεκριμένα, ο αραβικός σύλλογος ανέβασε το συνολικό "πακέτο" της προσφοράς της προς τον Παναθηναϊκό στις 800.000 ευρώ κι όλα δείχνουν πως η μεταγραφή του Ισπανού θα ολοκληρωθεί μέσα στις επόμενες ώρες.

Η νέα προσέγγιση που έγινε απ’ την Αλ Φατέχ, έχει πλησιάσει αυτά που ζητάει ο Παναθηναϊκός, ωστόσο, από την πλευρά των "πράσινων" υπάρχει ένας απαράβατος όρος, ένα "βέτο" για να μπει στην τελική ευθεία η μεταγραφή: Θα πρέπει να πληρωθούν όλα τα χρήματα της μεταγραφής τοις μετρητοίς, ήτοι "cash", μέσα σε 24 ώρες απ' την υπογραφή της συμφωνίας κι όχι σε δόσεις ή με τραπεζικές εγγυητικές.

Ο λόγος είναι ξεκάθαρος. Στο τριφύλλι έχουν πικρή εμπειρία από μεταγραφικές συνδιαλλαγές με αραβικές ομάδες, απ' την πώληση του Μάρκους Μπεργκ το καλοκαίρι του 2017 στην Αλ Αΐν των Η.Α.Ε., καθώς ταλαιπωρήθηκαν πολύ μέχρι να εξοφληθούν τα 3,2 εκατ. ευρώ της μεταγραφής 17 μήνες μετά. Με την τελευταία δόση να καταβάλλεται 5 μήνες αφότου είχε λήξει και κατόπιν πιέσεων του Παναθηναϊκού μέσω της FIFA.

Επίσης δεν αποκλείεται μέσα στις επόμενες ώρες να ζητηθεί απ' τον Παναθηναϊκό να προστεθούν κι ορισμένοι όροι ακόμα στην όλη συμφωνία, όπως π.χ. κάποια πριμ συμμετοχών ή στόχων για να ανέβει κι άλλο λίγο το συνολικό ποσό της μεταγραφής του Βέλεθ, ωστόσο όλα δείχνουν το θέμα μπαίνει πλέον στην τελική ευθεία.

Ο Βέλεθ θα εισπράξει περίπου 2,1 εκατ. ευρώ για διετές συμβόλαιο (με οψιόν για άλλον ένα χρόνο) κι ο Παναθηναϊκός θα βγει στη αγορά με ένα σημαντικό ποσό στο λογαριασμό του για να αναζητήσει τον αντικαταστάτη του. Ψάχνοντας επί της ουσίας για δύο στόπερ, καθότι ο αρχικός προγραμματισμός περιελάβανε την απόκτηση και αριστεροπόδαρου κεντρικού αμυντικού.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ