ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Νέα πρόταση της Αλ Φατέχ για Βέλεθ

Ο Φραν Βέλεθ στην παρουσίαση της φανέλας του Παναθηναϊκού | 20 Ιουνίου 2022
Ο Φραν Βέλεθ στην παρουσίαση της φανέλας του Παναθηναϊκού | 20 Ιουνίου 2022 IN TIME SPORTS

Η Αλ Φατέχ σύμφωνα με πληροφορίες του SPORT24 κατέθεσε νέα πρόταση για την απόκτηση του Φραν Βέλεθ στον Παναθηναϊκό.

Η Αλ Φατέχ έχει αποφασίσει να κάνει δικό της τον Φραν Βέλεθ και προσπαθεί να πείσει τον Παναθηναϊκό ώστε να πει το "ναι". Οι πράσινοι με συνοπτικές διαδικασίες και χωρίς να το σκεφτούν είπαν όχι στην αρχική προσφορά ύψους 200.000 ευρώ που κατέθεσε η ομάδα του Γιώργου Δώνη καθώς τη θεώρησαν αρκετά μικρή.

Πλέον όμως η Αλ Φατέχ ανέβασε την προσφορά της στο διπλάσιο και παραπάνω σύμφωνα με πληροφορίες του SPORT24 καθώς στα γραφεία του Παναθηναϊκού υπάρχει νέα πρόταση κοντά στις 500.000 ευρώ. Τις προηγούμενες μέρες βέβαια στο τριφύλλι έλεγαν πως για να πουν το "ναι" θα έπρεπε η προσφορά να ξεπεράσει το 1 εκατ. ευρώ.

Θα πρέπει να σημειώσουμε πως την υπόθεση τη χειρίζεται προσωπικά ο ατζέντης του Ισπανού στόπερ ο οποίος έχει στη διάθεση του 3 εκατομμύρια ευρώ για τη μεταγραφή. Αυτό είναι το ποσό που είναι διατεθειμένη να δώσει η Αλ Φατέχ για την ολοκλήρωση της απόκτησης του Βέλεθ και το ποσό αυτό είναι τοσο για την αμοιβή του ποδοσφαιριστή όσο και για τα λεφτά που θα πάρει ο Παναθηναϊκός αλλά και την προμήθεια του ίδιου του εκπροσώπου του Ισπανού αμυντικού.

Και αν υπολογίσουμε πως στον Βέλεθ έχει προταθεί ένα ποσό κοντά στο 1-1,1 εκατ. ευρώ μένουν ακόμα 800.000 ευρώ με 1 εκατ. προκειμένου να μοιραστούν στον Παναθηναϊκό και στον εκπρόσωπο του.

Ο χρόνος όμως τελειώνει καθώς η Αλ Φατέχ έχει δώσει και διορία στους ανθρώπους του Βέλεθ μέχρι το τέλος της εβδομάδας για να ολοκληρώσουν τη μεταγραφή του αρχηγού του τριφυλλιού.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ