STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Παναθηναϊκός: Ένα χαρτί μένει για την ανακοίνωση του Νάγκι

Παναθηναϊκός: Ένα χαρτί μένει για την ανακοίνωση του Νάγκι

Ο Ντομινίκ Νάγκι πέρασε από εργομετρικές και ιατρικές εξετάσεις και στον Παναθηναϊκό βρίσκονται εν αναμονή ενός χαρτιού από τη Λέγκια για προχωρήσουν στην επίσημη ανακοίνωση του δανεισμού του.

Τις επόμενες ώρες θα ανακοινωθεί πιθανότατα η απόκτηση του Ντομινίκ Νάγκι από τον Παναθηναϊκό καθώς στο τριφύλλι περίμεναν ένα χαρτί από την Λέγκια ώστε να μπορούν να προχωρήσουν στην ανακοίνωση του δανεισμού του.

Ο 24χρονος Ούγγρος την Τρίτη (14/1) πέρασε από τις απαραίτητες εργομετρικές και ιατρικές εξετάσεις ενώ βρέθηκε και στα γραφεία της πράσινης ΠΑΕ όπου έκανε όλες τις κινήσεις που απαιτούνται για να είναι όλα έτοιμα για να ανακοινωθεί η μεταγραφή του.

Μέχρι το βράδυ της Τρίτης όμως και συγκεκριμένα λίγο πριν τις 9μ.μ. η Λέγκια απέμενε να στείλει ένα χαρτί προκειμένου ο Παναθηναϊκός να μπορεί να ανακοινώσει τον δανεισμό του.

ΣΕ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Ο ΑΝΟΥΑΡ

Από εκεί και πέρα σε εξαιρετική κατάσταση έδειξε πως βρίσκεται για δεύτερη συνεχόμενη μέρα το έτερο μεταγραφικό απόκτημα των "πράσινων" ο Ανουάρ Μοχάμεντ Τουχάμι. Ο 25χρονος μέσος έβγαλε και πάλι όλο το πρόγραμμα μαζί με τους νέους του συμπαίκτες και για δεύτερη μέρα ήταν δραστήριος, αρκετά κινητικός και έδειξε τα στοιχεία που τον διακρίνουν.

Μάλιστα όπως όλα δείχνουν ο Γιώργος Δώνης είναι ικανοποιημένος απ' όσα βλέπει και δεν αποκλείεται να του δώσει τα πρώτα λεπτά συμμετοχής του με το τριφύλλι στο στήθος την Κυριακή κόντρα στην Ξάνθη.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ