ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Δυνατό τεστ με την Άλκμααρ των Χατζηδιάκου - Παυλίδη

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δίνει οδηγίες στον Μακέντα στο φιλικό του Παναθηναϊκού με την Αλ Τααβόν | 22 Ιουλίου 2021
Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δίνει οδηγίες στον Μακέντα στο φιλικό του Παναθηναϊκού με την Αλ Τααβόν | 22 Ιουλίου 2021 EUROKINISSI

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει το απόγευμα της Κυριακής (25/7) την Άλκμααρ των Χατζηδιάκου - Παυλίδη στο δεύτερο φιλικό του επί ολλανδικού εδάφους με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να χρησιμοποιεί και πάλι όλους τους παίκτες του.

Αποστολή στην Ολλανδία: Κώστας Γουλής

Ένα πολύ δυνατό τεστ δίνει την Κυριακή (25/7) το απόγευμα (17:00, COSMOTE 1 ) στην Ολλανδία ο Παναθηναϊκός καθώς αντιμετωπίζει την δευτεραθλήτρια Ολλανδίας, Άλκμααρ των Παντελή Χατζηδιάκου - Βαγγέλη Παυλίδη.

Αυτό είναι το δεύτερο φιλικό των πράσινων μετά την ισοπαλία (1-1) με την Αλ Τααβόν με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να μοιράζει και πάλι το χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες του.

Ο Σέρβος τεχνικός σε σχέση με τη φιλική αναμέτρηση με την ομάδα από τη Σαουδική Αραβία έχει στη διάθεση του και τους Αχιλλέα Πούγγουρα - Τάσο Χατζηγιοβάννη αλλά η συμμετοχή τους στο φιλικό δεν είναι δεδομένη από τη στιγμή που έχουν χάσει αρκετές προπονήσεις.

Ο Γιοβάνοβιτς σε συνεργασία με το ιατρικό τιμ και το επιτελείο του θα πάρουν την απόφαση για τη χρησιμοποιήση τους ή μη αν και το πιθανότερο είναι να πάρουν λίγο χρόνο προκειμένου να αρχίσουν να βρίσκουν το ρυθμό τους.

Από εκεί και πέρα ο έμπειρος τεχνικός περιμένει να δει βελτιωμένη την ομάδα του σε σχέση με το φιλικό κόντρα στην Αλ Τααβόν και φυσικά να δει να βγαίνουν στο γήπεδο όσα δουλεύουν οι πράσινοι στις προπονήσεις.

Το έργο φυσικά του Παναθηναϊκού δεν θα είναι εύκολο καθώς παίζει κόντρα σε μια εξαιρετική ομάδα, με καλούς παίκτες, με δύο Έλληνες διεθνείς στη σύνθεση της και η οποία φυσικά είναι μπροστά σε επίπεδο προετοιμασίας σε σχέση με τον Παναθηναϊκό καθώς το πρωτάθλημα Ολλανδίας ξεκινάει νωρίτερα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ