ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Χωρίς Μαουρίσιο, Ιωαννίδη κόντρα στην ΑΕΚ

Ο Μαουρίσιο από το ματς Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ για τα playoffs
Ο Μαουρίσιο από το ματς Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ για τα playoffs EUROKINISSI SPORTS

Οι Μαουρίσιο και Ιωαννίδης δεν βρίσκονται στη διάθεση του Λάζλο Μπόλονι για την αναμέτρηση της Κυριακής (9/5) με την ΑΕΚ όπου οι πράσινοι θέλουν πάση θυσία τη νίκη.

Με δύο επιπλέον σημαντικές απουσίες θα υποδεχθεί την ΑΕΚ ο Παναθηναϊκός την Κυριακή (19:30, NOVA) καθώς και οι Μαουρίσιο, Ιωαννίδης δεν βρίσκονται στην 20μελή αποστολή που ανακοίνωσε ο Λάζλο Μπόλονι μετά το πέρας της προπόνησης του Σαββάτου.

Εκτός επίσης έμεινε και ο Αϊτόρ ενώ στην αποστολή επέστρεψε ο Μπουζούκης με τον Αγιούμπ αλλά και ο Ξενόπουλος που πήρε τη θέση του Χριστογεώργου.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, τακτική, εξάσκηση στις στατικές φάσεις και παιχνίδι στο μισό γήπεδο. Θεραπεία ακολούθησε ο Μαουρίσιο, γυμναστήριο έκανε ο Αϊτόρ, ενώ το δικό του πρόγραμμα συνέχισε ο Κουρμπέλης.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού αποτελείται από τους: Διούδη, Ξενόπουλο, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Χατζηθεοδωρίδη, Σάντσες, Πούγγουρα, Σανκαρέ, Αγιούμπ, Χατζηγιοβάνη, Νιάς, Μπουζούκη, Βιγιαφάνιες, Ενγκμπακοτό, Αλεξάνδρόπουλο, Μολό, Μακέντα, Καρλίτος, Καμπετσή.

ΝΙΚΗ ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ

Στο παιχνίδι της Κυριακής δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα για τον Παναθηναϊκό πλην της νίκης. Μόνο με το τρίποντο θα μείνει "ζωντανό" το τριφύλλι για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο καθώς ακόμα και σε ισοπαλία η ΑΕΚ θα είναι αυτή που θα έχει το προβάδισμα εξόδου στο Conference League.

Ο Λάζλο Μπόλονι έχει μιλήσει στους ποδοσφαιριστές τους για τη σημασία της αναμέτρησης λέγοντας τους πως θέλει να μπουν δυνατά από την αρχή του αγώνα ώστε να φτάσουν στην κατάκτηση της νίκης.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ