ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Χωρίς Κουρμπέλη στο φιλικό της Πέμπτης (1/12) με τη Χάποελ Μπερ Σεβά

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης
Ο Δημήτρης Κουρμπέλης INTIME

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης δεν θα αγωνιστεί στο φιλικό του Παναθηναϊκού με την Χάποελ Μπερ Σεβά (Πέμπτη 1/12, 12:00) λόγω ενοχλήσεων στο δεξί γόνατο.

Εκτός από τον "λαβωμένο" Φώτη Ιωαννίδη, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν θα έχει διαθέσιμο στο αυριανό (Πέμπτη 1/12, 12:00) πρώτο φιλικό του Παναθηναϊκού επί κυπριακού εδάφους με τη Χάποελ Μπερ Σεβά και τον αρχηγό του "τριφυλλιού" Δημήτρη Κουρμπέλη.

Ο 29χρονος διεθνής μέσος των "πράσινων" αισθάνθηκε στην απογευματινή προπόνηση της Τρίτης (29/11) μία ενόχληση στον έσω πλάγιο του δεξιού γονάτου, σ’ ένα σημείο που είχε τραυματιστεί και πριν από λίγους μήνες και προτιμήθηκε να προφυλαχτεί τόσο στην πρωινή προπόνηση της Τετάρτης (30/11), όσο και στο αυριανό τεστ με την ισραηλινή ομάδα.

Δεν είναι πάντως κάτι ανησυχητικό και η απουσία του απ’ το πρόγραμμα για 1-2 μέρες αποφασίστηκε από το ιατρικό τιμ σε συνεργασία με τον Γιοβάνοβιτς για καθαρά προληπτικούς λόγους.

Ο Κουρμπέλης μάλιστα δεν έμεινε... άπραγος στην πρωινή προπόνηση της Τετάρτης (30/11), καθώς ο Σέρβος τεχνικός πήρε μαζί του τόσο τον ίδιο όσο και τον Ιωαννίδη και κάθισαν στο πάνω μέρος της εξέδρας του γηπέδου της Πέγειας για να δουν από ψηλά τις ασκήσεις τακτικής και να αναλύσει από κοντά και στους ίδιους, τα έξτρα στοιχεία που ήθελε να βάλει στο τακτικό κομμάτι της ομάδας. Προκειμένου να έχουν και οι ίδιοι μία πολύ ξεκάθαρη εικόνα μολονότι δεν συμμετείχαν στο πρόγραμμα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ