ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Χωρίς Χατζηγιοβάνη, αλλά με Σιδερά κόντρα στην Αναγέννηση

Ο Γιώργος Σιδεράς
Ο Γιώργος Σιδεράς EUROKINISSI SPORTS

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι Κυπέλλου κόντρα στην Αναγέννηση Καρδίτσας (19/1, 17:00) στο Απόστολος Νικολαΐδης και ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανακοίνωσε την αποστολή.

Με πρωινή προπόνηση στο Κορωπί ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι Κυπέλλου κόντρα στην Αναγέννηση Καρδίτσας (19/1, 17:00, COSMOTE SPORT 3 HD και LIVE στο SPORT24) στη Λεωφόρο για την προημιτελική φάση της διοργάνωσης.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, rondo, ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας και εξάσκηση στα τελειώματα. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Κουρμπέλης, ενώ πρόγραμμα αποφόρτισης έκαναν οι Βέλεθ, Παλάσιος, Αϊτόρ. Ο Χατζηγοβάνης έμεινε εκτός αποστολής, ενώ συμπεριλήφθηκε ο Σιδεράς από τον Σέρβο προπονητή. Επιστρέφει επίσης ο Σάντσες, ο οποίος εξέτισε την ποινή του.

Στην αποστολή βρίσκονται: Διούδης, Μπρινιόλι, Χατζηγιαννάκης, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Αλεξανδρόπουλος, Ιωαννίδης, Μακέντα, Καρλίτος, Χατζηθεοδωρίδης, Σάντσες, Λούντκβιστ, Ρουμπέν, Βιγιαφάνιες, Αϊτόρ, Ενγκμπακοτό, Σιδεράς, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Μαουρίσιο, Βιτάλ.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ