ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ BETSSON

Παναθηναϊκός - Άρης: Πώς ο νικητής του τελικού Κυπέλλου Ελλάδας Betsson κερδίζει γύρο στο Europa League

Στιγμιότυπο από το Παναθηναϊκός - Άρης
Στιγμιότυπο από το Παναθηναϊκός - Άρης ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ / INTIME SPORTS

Παναθηναϊκός και Άρης εκτός από το τρόπαιο του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson μονομαχούν (εκτός απροόπτου) για ένα εισιτήριο στα προκριματικά του Europa League. Ο νικητής του κερδίζει γύρο στα προκριματικά, εκτός αν συμβεί ένα ακραίο σενάριο.

Η σεζόν φτάνει προς το τέλος και όλες οι ομάδες θα δώσουν τις μάχες τους για τους εγχώριους στόχους τους με τον Ολυμπιακό φυσικά να έχει τον ευρωπαϊκό τελικό με τη Φιορεντίνα στο Conference League.

Στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson συμμετέχουν ο Παναθηναϊκός και ο Άρης και καθώς οι πράσινοι έχουν μικρές ελπίδες για τον τίτλο, το πιθανότερο είναι ότι ο νικητής του τελικού θα δώσει εισιτήριο στα προκριματικά του Europa League. Το αρχικό "πλάνο" ήταν να συμμετάσχει στον πρώτο προκριματικό, ωστόσο με το rebalancing θα κερδίσει έναν γύρο.

Τι χρειάζεται όμως για να γίνει αυτό; Πρέπει η Αταλάντα να κάνει τα εξής τρία ταυτόχρονα. Να κατακτήσει το Europa League κόντρα στη Λεβερκούζεν, να τερματίσει έβδομη στη Serie A και να χάσει το Κύπελλο Ιταλίας.

Την ίδια στιγμή είτε κατακτήσει η Ρεάλ το Champions League είτε η Ντόρτμουντ, θα πρέπει αμφότερες να έχουν κλείσει θέση στο επόμενο Champions League από το πρωτάθλημα. Η Ρεάλ το έχει κάνει ήδη (ως πρωταθλήτρια), αλλά οι Βεστφαλοί είναι πέμπτοι. Επομένως για να μην κερδίσει γύρο ο κυπελλούχος Ελλάδας θα πρέπει η Ντόρτμουντ να τερματίσει τέταρτη, μαζί με το Champions League.

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ BETSSON ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΡΗΣ ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ