ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Ανανεώνει και ο Ξενόπουλος

Ο Βασίλης Ξενόπουλος στο ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα για τη Super League Interwetten
Ο Βασίλης Ξενόπουλος στο ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ EUROKINISSI

Ο Παναθηναϊκός έδωσε τα χέρια με τον 22χρονο γκολκίπερ, Βασίλη Ξενόπουλο, για την επέκταση της συνεργασίας τους έως το 2023, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του SPORT24 από τις 11 Ιανουαρίου.

Μαζί για άλλα δύο χρόνια θα πορευτούν ο Παναθηναϊκός και ο Βασίλης Ξενόπουλος, με τον 22χρονο γκολκίπερ να συμφωνεί προφορικά για την παραμονή του στο "τριφύλλι" έως το καλοκαίρι του 2023, όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του SPORT24 από τις 11 Ιανουαρίου.

Το συμβόλαιο του 22χρονου γκολκίπερ ολοκληρώνεται τον προσεχή Ιούνιο και το όνομά του ήταν μέσα στο γκρουπ των πέντε παικτών (μαζί με Χριστογεώργο, Ζαγαρίτη, Καμπετσή, Καραγιάννη) που τους κατατέθηκαν εγγράφως προτάσεις επέκτασης το πρωί της 31ης Δεκεμβρίου. Εντέλει, τα επόμενα 24ωρα θα βάλει την υπογραφή του, όπως και ο Αργύρης Καμπετσής (συμφώνησε ως το 2024).

Η τελική προσφορά του Παναθηναϊκού ως προς το οικονομικό σκέλος, ήταν καλύτερη σε σχέση με αυτή που είχε κατατεθεί τις αρχικές συζητήσεις που έγιναν στις αρχές Δεκεμβρίου και καλύπτει τον Έλληνα γκολκίπερ.

Ο Ξενόπουλος κλείνει φέτος 13 χρόνια στα "πράσινα" και μπαίνει το 14ο χρόνο του στον Παναθηναϊκό! Εντάχθηκε στην Ακαδημία του "τριφυλλιού" το 2007, σε ηλικία 9 ετών προερχόμενος από τον ΑΟΚ Φαλήρου. Στις 25 Ιουλίου 2016 υπέγραψε το πρώτο επαγγελματικό συμβόλαιό του με τους "πράσινους", το οποίο επέκτεινε στις 30 Απριλίου 2018, έως το 2021. Και πλέον έδεσε το μέλλον του με τον Παναθηναϊκό ως τον Ιούνιο του 2023.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ