ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Καμπετσής συμφώνησε για τρία χρόνια με τον Παναθηναϊκό

Ο Αργύρης Καμπετσής
Ο Αργύρης Καμπετσής EUROKINISSI SPORTS

Ο Αργύρης Καμπετσής συμφώνησε να συνεχίσει στον Παναθηναϊκό για τα επόμενα τρία χρόνια, επεκτείνοντας το συμβόλαιό του με το τριφύλλι μέχρι το καλοκαίρι του 2024. Ρεπορτάζ Τσάρλυ και Κώστας Γουλής.

Νέο συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό υπογράφει ο Αργύρης Καμπετσής. Ο 22χρονος επιθετικός συμφώνησε προφορικά στην πρόταση που του κατέθεσε το τριφύλλι πριν δυο εβδομάδες και το οποίο τίθεται σε ισχύ από το καλοκαίρι και έπειτα, όταν ολοκληρώνεται η τρέχουσα συμφωνία του με τους πράσινους.

Ο Έλληνας επιθετικός αμφιταλαντεύτηκε, αλλά τελικά αποφάσισε να πει το "ναι" και να συνεχίσει να φοράει τη φανέλα του Παναθηναϊκού, με τις απολαβές του να ξεκινούν από τις 140.000 ευρώ, τη στιγμή που τώρα αμείβεται με 100.000 ευρώ ετησίως.

Πλέον, απομένουν απλά τα τυπικά για να πέσουν οι υπογραφές ανάμεσα στις δυο πλευρές. Ο Καμπετσής είναι ένας ποδοσφαιριστής που εμπιστεύεται ο Λάζλο Μπόλονι και τον δικαιώνει. Ο Θέμης Καίσαρης είχε αναλύσει την περίπτωσή του και πως ο νεαρός άρπαξε την ευκαιρία από τα μαλλιά, αποδεικνύοντας πως είναι ένας πολύ χρήσιμος ποδοσφαιριστής.

Φέτος, έχει σκοράρει στο Βικελίδης με τον Άρη, στη Λεωφόρο με τον ΟΦΗ και στη νίκη του τριφυλλιού στον Βόλο. Το τριφύλλι πήρε το τρίποντο και στα τρία παιχνίδια.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ