ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Προς συμφωνία με Ξενόπουλο

Ο Βασίλης Ξενόπουλος στην προπόνηση του Παναθηναϊκού
Ο Βασίλης Ξενόπουλος στην προπόνηση του Παναθηναϊκού EUROKINISSI

Ο Παναθηναϊκός δίνει τα χέρια με τον 22χρονο γκολκίπερ, Βασίλη Ξενόπουλο, για την επέκταση της συνεργασίας τους έως το 2023. Πέφτουν οι υπογραφές μέσα στα επόμενα 24ωρα. Εν αναμονή (και) της απάντησης της πλευράς Χριστογεώργου που είναι θετικός για την ανανέωση

Μαζί για άλλα δύο χρόνια θα πορευτούν ο Παναθηναϊκός και ο Βασίλης Ξενόπουλος, με τον 22χρονο γκολκίπερ να ετοιμάζεται για να "σφραγίσει" την παραμονή του στο "τριφύλλι" έως το καλοκαίρι του 2023.

Το συμβόλαιο του 22χρονου γκολκίπερ ολοκληρώνεται τον προσεχή Ιούνιο και το όνομά του ήταν μέσα στο γκρουπ των πέντε παικτών (μαζί με Χριστογεώργο, Ζαγαρίτη, Καμπετσή, Καραγιάννη) που τους κατατέθηκαν εγγράφως προτάσεις επέκτασης το πρωί της 31ης Δεκεμβρίου.

Η τελική προσφορά του Παναθηναϊκού ως προς το οικονομικό σκέλος, ήταν καλύτερη σε σχέση με αυτή που είχε κατατεθεί τις αρχικές συζητήσεις που έγιναν στις αρχές Δεκεμβρίου και καλύπτει πλέον σε μεγάλο βαθμό τον Έλληνα γκολκίπερ. Ουσιαστικά απομένουν πια ορισμένες τυπικές λεπτομέρειες για να ολοκληρωθεί η συμφωνία των δύο πλευρών και με υπογραφές μέσα στις επόμενες ημέρες.

Ο Ξενόπουλος κλείνει φέτος 13 χρόνια στα "πράσινα" και μπαίνει το 14ο χρόνο του στον Παναθηναϊκό! Εντάχθηκε στην Ακαδημία του "τριφυλλιού" το 2007, σε ηλικία 9 ετών προερχόμενος από τον ΑΟΚ Φαλήρου. Στις 25 Ιουλίου 2016 υπέγραψε το πρώτο επαγγελματικό συμβόλαιό του με τους "πράσινους", το οποίο επέκτεινε στις 30 Απριλίου 2018, έως το 2021. Και πλέον είναι έτοιμος να πάει ακόμη πιο... πέρα, δένοντας το μέλλον του με τον Παναθηναϊκό ως τον Ιούνιο του 2023.

Από εκεί και πέρα, οι άνθρωποι του "τριφυλλιού" (ο Πιέρ Ντρεοσί εν προκειμένω) περιμένει μέσα στις επόμενες ημέρες και την απάντηση της πλευράς του Νίκου Χριστογεώργου στην αντίστοιχη πρόταση ανανέωσης, με τις ενδείξεις να είναι για την ώρα άκρως θετικές για παραμονή και του 19χρονου γκολκίπερ στον Παναθηναϊκό έως το 2024.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ