ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκή συζήτηση στην Γερμανία

Παναθηναϊκή συζήτηση στην Γερμανία
INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Αλαφούζος βρέθηκε στον σύνδεσμο της Θύρας 13 στην Γερμανία την Κυριακή και συζήτησε με τους οπαδούς του Παναθηναϊκού. Εν συνεχεία ταξίδεψε στην Ολλανδία όπου και θα παραμείνει βλέποντας το φιλικό με την Ανόρθωση.

Μια άκρως Παναθηναϊκή κουβέντα έγινε το μεσημέρι της Κυριακής στο σύνδεσμο της Θύρας 13 του Παναθηναϊκού παρουσία του προέδρου της πράσινης ΠΑΕ Γιάννη Αλαφούζου.

Ο ισχυρός άνδρας του Τριφυλλιού ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα και έδωσε το παρών σε μια άκρως Παναθηναϊκή εκδήλωση παρουσία αρκετών φίλων των πράσινων με τις δυο πλευρές να ανταλλάσσουν ιδέες και σκέψεις γύρω από την προσπάθεια που γίνεται στην ομάδα.

Άλλωστε ο Γιάννης Αλαφούζος έχει δείξει ότι του αρέσει να ακούει τους οπαδούς του Παναθηναϊκού θεωρώντας ότι μέσα από τη συζήτηση μπορούν να βρεθούν λύσει σε πολλά προβλήματα.

Έτσι αναλύθηκαν τα υπάρχοντα δεδομένα, ενώ ο πρόεδρος του τριφυλλιού ανέφερε ότι ο σύλλογος πρέπει και οφείλει να αγκαλιάσει τους συνδέσμους εκτός Ελλάδος και να τους βοηθήσει με όποιο τρόπο μπορεί.

Ο Γιάννης Αλαφούζος μετά την επίσκεψη στο σύνδεσμο του Τριφυλλιού αναχώρησε για την Ολλανδία όπου και αναμενόταν το βράδυ της Κυριακής. Ο πρόεδρος των πράσινων θα παρακολουθήσει από κοντά το φιλικό κόντρα στην Ανόρθωση και φυσικά αναμένεται να τα πει και με τον τεχνικό των πράσινων Γιάννη Αναστασίου.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ