ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Δεν προχωράει του Καρυπίδη, καμία εξέλιξη με Γιούρκα

Δεν προχωράει του Καρυπίδη, καμία εξέλιξη με Γιούρκα

Ο Παναθηναϊκός εξέτασε την περίπτωση του Χρήστου Καρυπίδη η οποία όμως δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες ενώ την ίδια ώρα άνθρωποι κοντά στον Γιούρκα Σεϊταρίδη και τον Παναθηναϊκό προσπαθούν να φέρουν κοντά τις δυο πλευρές χωρίς έως τώρα να έχει υπάρξει αποτέλεσμα.

Στάσιμα παραμένουν τα πράγματα στον μεταγραφικό τομέα του Παναθηναϊκού με τους πράσινους να έχουν ρίξει το βάρος των προσπαθειών τους για την απόκτηση ενός στόπερ.

Μάλιστα στο Τριφύλλι όντως έψαξαν την περίπτωση του Χρήστου Καρυπίδη η οποία γράφτηκε σε εφημερίδα την Κυριακή χωρίς όμως να προχωρήσουν παραπάνω το σχετικό θέμα.

Όσο περνούν οι μέρες μάλιστα και με τους στόχους από την Ελλάδα να έχουν λιγοστέψει στο Τριφύλλι εξετάζουν και την περίπτωση να εγκαταλείψουν το σενάριο "Έλληνα στόπερ" και ο παίκτης που θα αποκτηθεί για ηγέτης της πράσινης άμυνας να είναι από το εξωτερικό με τις εξελίξεις να τρέχουν μέσα στην εβδομάδα.

Παραμένουν οι διαφορές με Γιούρκα

Την ίδια ώρα και σε ότι έχει να κάνει με τον Γιούρκα Σεϊταρίδη οι διαφορές που χώρισαν τις δυο πλευρές συνεχίζουν να υφίστανται και δεν έχει αλλάξει κάτι ουσιαστικό σε σχέση με τα προηγούμενα 24ώρα και τα όσα είχαν συμβεί παρά τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας.

Άνθρωποι που βρίσκονται κοντά στο περιβάλλον του Γιούρκα και γνωρίζουν πράγματα και καταστάσεις στον Παναθηναϊκό προσπαθούν να φέρουν κοντά τις δυο πλευρές και να υπάρξει μια επαναπροσέγγιση ώστε το θέμα να κλείσει θετικά αλλά προς το παρών δεν υπάρχει κάποια σημαντική εξέλιξη που να αλλάξει τα έως τώρα δεδομένα στην όλη υπόθεση.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ