ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Παναγόπουλος: "Να κοιταχτούμε στα μάτια"

Παναγόπουλος: "Να κοιταχτούμε στα μάτια"
INTIME SPORTS

"Δεν ξέρω αν κάποιοι παίκτες αντιλαμβάνονται ή όχι σε ποιον σύλλογο βρίσκονται" είπε μεταξύ άλλων ο Κωνσταντίνος Παναγόπουλο εμφανώς απογοητευμένος απ' όσα είδε στο ματς με τον Αιγινιακό.

Δεν ήταν μόνο η ήττα από ομάδα κατώτερης κατηγορίας, αλλά και η εμφάνιση τέτοια που έκανε τον Κωνσταντίνο Παναγόπουλο να μιλήσει με σκληρή γλώσσα.

Ο Έλληνας τεχνικός, ο οποίος την Πέμπτη θα έχει συνάντηση με τους ανθρώπους της διοίκησης του Πανιωνίου, άφησε αιχμές κατά των παικτών του για την απόδοση που είχαν στο παιχνίδι με τον Αιγινιακό.

"Συγχαρητήρια στον Αιγινιακό για τη νίκη του. Εμείς μάλλον υποτιμήσαμε τον αντίπαλο δείχνοντας κακό πρόσωπο για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι. Δεν θέλω να μπω στη διαδικασία να σκεφτώ ότι ίσως κάποιοι που βρέθηκαν σήμερα εδώ είχαν το μυαλό τους στο επόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος", ανέφερε αρχικά στη συνέντευξη Τύπου ο Κωνσταντίνος Παναγόπουλος και συνέχισε:

"Στο πρώτο μέρος ήμασταν κακοί. Προσπαθήσαμε να διορθώσουμε κάποια πράγματα στο β’ μέρος, αλλά δεν είχαμε ενέργεια, ούτε καθαρό μυαλό για να μπορέσουμε να το πετύχουμε. Νιώθω ότι υπάρχει πρόβλημα στην νοοτροπία. Δεν ξέρω αν κάποιοι παίκτες αντιλαμβάνονται ή όχι σε ποιον σύλλογο βρίσκονται. Είμαι ο πρώτος που στηρίζω τους ποδοσφαιριστές και αυτό θα κάνω και σήμερα, όμως, νομίζω ότι όλοι πρέπει να κοιταχτούμε στα μάτια".

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ