ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Συνάντηση με τη διοίκηση ο Παναγόπουλος

Συνάντηση με τη διοίκηση ο Παναγόπουλος
INTIME SPORTS

Εξηγήσεις θα κληθεί να δώσει την Πέμπτη στη διοίκηση της ομάδας ο Κωνσταντίνος Παναγόπουλος για την εικόνα που παρουσιάζει ο Πανιώνιος με αποκορύφωμα την ήττα από τον Αιγινιακό.

Δυσαρέσκεια επικρατεί στις τάξεις της διοίκησης του Πανιωνίου μετά τη νέα κακή εμφάνιση της ομάδας.

Οι "κυανέρυθροι" για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι δεν κατάφεραν να σκοράρουν, έδειξαν σαφή προβλήματα στη δημιουργία φάσεων και αδυναμία να δημιουργήσουν ρήγματα.

Μπορεί ο Κωνσταντίνος Παναγόπουλος να είναι πολύ λίγο καιρό στην τεχνική ηγεσία του Πανιωνίου, όμως, είχε εικόνα για την ομάδα. Συν τοις άλλοις, οι άνθρωποι της διοίκησης θεωρούν πως οι Νεοσμυρνιώτες θα έπρεπε να παρουσιαστούν καλύτεροι από τη στιγμή που αντιμετώπιζαν μία ομάδα της Football League.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο την Πέμπτη θα υπάρξει συνάντηση μεταξύ της διοίκησης και του προπονητή, στην οποία θα δοθούν και οι απαραίτητες εξηγήσεις. Αυτή τη στιγμή η αποστολή της ομάδας επιστρέφει οδικώς στην Αθήνα και η ώρα της συνάντησης θα οριστεί ανάλογα με το πότε θα φτάσει το πούλμαν.

Τέλος, την Πέμπτη θα γίνει γνωστό και το μέγεθος του τραυματισμού του Χρήστου Αραβίδη, στο πόδι του οποίου τοποθετήθηκε πάγος αμέσως μόλις έγινε αλλαγή.

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ