SERIE A

Παλέρμο vs ball boy της Ρόμα!

Παλέρμο vs ball boy της Ρόμα!
Μαντσίνι-Ρόμα-Παλέρμο

Η διοίκηση της Παλέρμο ζήτησε την επανάληψη του αγώνα με τη Ρόμα στο "Ολίμπικο", υποστηρίζοντας ότι το γκολ του Μαντσίνι στο ματς ήταν άκυρο καθώς προήλθε με την... παράνομη μεσολάβηση ενός ball boy (videos)!

Με το σκορ στο 0-0, οι γηπεδούχοι επωφελήθηκαν από τη γρήγορη... αντίδραση ενός παιδιού ήταν επιφορτισμένο να μαζεύει τις μπάλες στον περιβάλλοντα χώρο του σταδίου, καθώς φρόντισε να τοποθετήσει γρήγορα τη μπάλα στο σημείο του κόρνερ, προκειμένου να το εκτελέσει ο Ταντέι, με τους φιλοξενουμένους να μην έχουν προλάβει να πάρουν θέσεις μέσα στη μεγάλη περιοχή.
Μετά την εκτέλεση του κόρνερ, ο Αμαντίνο Μαντσίνι πήρε την κεφαλιά νικώντας στον αέρα τον γκολκίπερ Φοντάνα και πετυχαίνοντας το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης, με την Παλέρμο να μην έχει ακόμα καταλάβει τί συνέβαινε, καθώς προσπαθούσε να αναδιοργανωθεί μετά την αποβολή του Ριναούντο δύο λεπτά νωρίτερα.

"Διάβασα τα βιβλία με τους κανονισμούς, που αναφέρουν ρητά ότι ότι το ball boy πρέπει να επιστρέφει τη μπάλα στον παίκτη", τόνισε ο Τζαμπαρίνι σε τηλεοπτικό σταθμό, ο οποίος συμπλήρωσε ότι από τη στιγμή που το παιδί αυτό τοποθέτησε τη μπάλα στη γωνία, το γκολ δεν μετράει.

Η ομάδα της Σικελίας έχει ήδη στείλει φαξ στην ιταλική ομοσπονδίας ζητώντας είτε την επανάληψη του αγώνα είτε την κατακύρωση του αγώνα υπέρ τους με σκορ 3-0.

Να σημειωθεί ότι ανάλογο προηγούμενο δεν υπάρχει στην ιστορία του ιταλικού ποδοσφαίρου, οπότε μένει να δούμε ποια θα είναι η τελική έκβαση αυτού του -ομολογουμένως- περίεργου αιτήματος.

Κάντε κλικ εδώ για να δείτε το βίντεο από το "περίεργο" γκολ του Μαντσίνι.











TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ