SERIE A

Νίκες για Ρόμα και Σαμπντόρια

Νίκες για Ρόμα και Σαμπντόρια
ΜΑΝΤΣΙΝΙ

Ρόμα και Σαμπντόρια νίκησαν 1-0 τις Παλέρμο και Σιένα αντίστοιχα για την 20η αγωνιστική της Serie A

Στην Ρώμη. οι ''τζαλορόσι'' δεν ικανοποίησαν με την απόδοση τους, όμως κατάφεραν να νικήσουν την Παλέρμο με 1-0 χάρις στο γκολ του Μαντσίνι. Οι παίκτες του Σπαλέτι θα μπορούσαν να προηγηθούν απο το πρώτο ημίχρονο, όμως τελικά χρειάστηκε οι Σικελοί να μείνουν με δέκα παίκτες για να καταφέρουν οι γηπεδούχοι να προηγηθούν και να πάρουν τη νίκη.
Στο 57', ο Ρινάουντο αντίκρισε απευθείας κόκκινη κάρτα σε μαρκάρισμα στον Μπρίγκι και δυο λεπτά αργότερα ο Ταντέι εκτέλεσε κόρνερ, ο Μαντσίνι εκμεταλλεύθηκε τον λάθος υπολογισμό του Φοντάνα και με κεφαλιά έκανε το 1-0. Στις καθυστερήσεις ο Μεξές θα μπορούσε να διπλασιάσει τα τέρματα για την ομάδα του, όμως στάθηκε άτυχος καθώς η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι.

Στην Γένοβα, η Σαμπντόρια επιβλήθηκε 1-0 της Σιένα και βρέθηκε στην πρώτη εξάδα της βαθμολογίας. Ο Αντόνιο Κασάνο ήταν ο πρωταγωνιστής της αναμέτρησης, καθώς ήταν ο σκόρερ της αναμέτρησης και ο κορυφαίος σε απόδοση για τους γηπεδούχους.

Ο ιδιόρρυθμος επιθετικός θα μπορούσε να δώσει το προβάδισμα στην ομάδα στο τρίτο λεπτό της αναμέτρησης, όμως η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι. Κατά την διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου οι φιλοξενούμενοι είχαν ευκαιρίες και θα μπορούσαν να κάνουν την ''ζημιά'', όμως στο 44' ο Κασάνο αξιοποίησε το λάθος του Ροσετίνι και σημείωσε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης (1-0).

Συνοπτικά τ' αποτελέσματα

Σαμπντόρια - Σιένα 1-0 (44' Κασάνο)
Ρόμα - Παλέρμο 1-0 (59' Μαντσίνι)










TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ