ΑΕΚ

"Παίρνει Βίτορ η ΑΕΚ"

"Παίρνει Βίτορ η ΑΕΚ"

Την απόκτηση του 20χρονου παίκτη της Σπορτ Ρεσίφε, Πέδρο Βίτορ, «μαγειρεύει» η ΑΕΚ σε μια κίνηση επένδυσης για το μέλλον.

Κοντά στην απόκτηση νεαρού μέσου από τη Βραζιλία βρίσκεται η Ένωση. «Σύμφωνα με πληροφορίες από πρώτο χέρι του VAVEL Brazil, ο προορισμός του Πέδρο Βίτορ θα είναι η ΑΕΚ της Αθήνας, ομάδα που είναι αυτή τη στιγμή η πρωταθλήτρια Ελλάδας και μια από τις μεγαλύτερες ομάδες της χώρας.

Δεν είναι γνωστό ωστόσο αν ο παίκτης θα ενταχθεί στην ελληνική ομάδα, ή αν θα δοθεί δανεικός σε κάποιον μικρότερο σύλλογο». Αυτό ανέφερε σχετικό δημοσίευμα της εν λόγω ιστοσελίδας, το οποίο πρέπει να βρίσκεται κοντά στην πραγματικότητα.

Ο 20χρονος Βραζιλιάνος μέσος Πέδρο Βίτορ, ο οποίος αγωνίζεται στη Σπορτ Ρεσίφε, προσανατολίζεται η ΑΕΚ, σε μια κίνηση που ασφαλώς θα αποτελεί επένδυση για το μέλλον.

Το ενδιαφέρον της «Ενωσης» αποκάλυψε η προαναφερθείσα ιστοσελίδα από τη Βραζιλία, η οποία κάνει λόγο για «τελειωμένη υπόθεση», αναφέροντας δε ότι δεν είναι ακόμα ξεκάθαρο αν ο Βίτορ θα παραμείνει στο ρόστερ της ΑΕΚ ή αν θα δοθεί δανεικός σε άλλη ελληνική ομάδα προκειμένου να πάρει αγώνες.

Το ενδιαφέρον πάντως είναι υπαρκτό και αρκετά προχωρημένο καθώς η ΑΕΚ θέλει να κάνει δουλειές με την εταιρεία που τον εκπροσωπεί, τη διάσημηElenсo Sport.Αν αποκτηθεί, η ομάδα του θα διατηρήσει ένα σημαντικό ποσοστό μεταπώλησης.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ