ΟΦΗ

Παίρνει φορολογική ενημερότητα και κάνει μεταγραφές ο ΟΦΗ

Παίρνει φορολογική ενημερότητα και κάνει μεταγραφές ο ΟΦΗ
INTIME SPORTS

Ο Νίκος Μαχλάς βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας στην εφορία Ηρακλείου και προέβη σε κάποια διαδικαστικά θέματα ώστε οι Κρητικοί να έχουν από την Τρίτη στα χέρια τους και φορολογική ενημερότητα.

Στην πραγματοποίηση μεταγραφών θα μπορεί να προχωρήσει από την Τρίτη ο ΟΦΗ καθώς όπως ενημέρωσε επίσημα η κρητική ΠΑΕ την Δευτέρα ο Νίκος Μαχλάς βρέθηκε στην εφορία Ηρακλείου και προέβη σε όλες τις ενέργειες προκειμένου ο ΟΦΗ να έχει στην διάθεση του και φορολογική ενημερότητα μετά την ασφαλιστική.

Έτσι θα μπορέσει να προβεί σε κάποιες μεταγραφές τις τελευταίες μέρες του Ιανουαρίου και να παλέψει για την παραμονή με επιπλέον ποδοσφαιριστές μιας και το ρόστερ έχει αποδυναμωθεί πάρα πολύ.

«Στην εφορία Ηρακλείου βρέθηκε σήμερα ο Νίκος Μαχλάς προκειμένου να διεκπεραιωθούν κάποια διαδικαστικά θέματα και η ΠΑΕ ΟΦΗ να αποκτήσει φορολογική ενημερότητα, μετά την εξασφάλιση και της ασφαλιστικής ενημερότητας.

Η ΠΑΕ ΟΦΗ ευχαριστεί θερμά τον διευθυντή της εφορίας κ. Ρολλάκη για την άριστη συνεργασία που είχαμε και πλέον είναι δεδομένο ότι οι σχέσεις των δύο πλευρών βρίσκονται από σήμερα σε ένα καλύτερο επίπεδο συνεργασίας», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΟΦΗ.

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ