ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

ΠΑΕ Παναθηναϊκός για διαρκείας: "Οι διαθέσιμες κάρτες είναι πλέον ελάχιστες και σε μεμονωμένες θέσεις"

Φίλαθλοι του Παναθηναϊκού σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με τον Ιωνικό για τη Super League Interwetten 2021-2022 στο "Απόστολος Νικολαΐδης" | Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2021
Φίλαθλοι του Παναθηναϊκού σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με τον Ιωνικό για τη Super League Interwetten 2021-2022 στο "Απόστολος Νικολαΐδης" | Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2021 INTIME SPORTS

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ευχαρίστησε τον κόσμο για την ανταπόκριση και γνωστοποίησε ότι τα διαθέσιμα διαρκείας που έχουν μείνει, είναι ελάχιστα.

Με ανακοίνωσή της, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ευχαρίστησε τον κόσμο της ομάδας για την ανταπόκρισή του στα εισιτήρια διαρκείας και γνωστοποίησε ότι οι διαθέσιμες κάρτες που έχουν μείνει, είναι ελάχιστες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

"Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ευχαριστεί θερμά τους φιλάθλους της ομάδας για τη μεγάλη ανταπόκρισή τους στην απόκτηση εισιτηρίων διαρκείας της αγωνιστικής περιόδου 2022-23. Ενημερώνουμε δε ότι οι διαθέσιμες κάρτες είναι πλέον ελάχιστες και σε μεμονωμένες θέσεις.

Σχετικά με τη διαδικασία παραλαβής των καρτών διαρκείας, οι δικαιούχοι θα ενημερωθούν σε ξεχωριστή ανακοίνωση αλλά και μέσω προσωπικού e-mail.

Σας περιμένουμε όλους στο γήπεδο της Λεωφόρου για να πανηγυρίσουμε μαζί τις επιτυχίες του Παναθηναϊκού!".

Μόνο φυσική κατάσταση και... ρεπό

Στο αγωνιστικό σκέλος η πρωινή προπόνηση της Τετάρτης (29/6) στο κέντρο της Πορταριάς του Πηλίου, επικεντρώθηκε αποκλειστικά σε πρόγραμμα φυσικής κατάστασης. Επί μία ώρα, οι "πράσινοι" αναλώθηκαν σε τρέξιμο με συγκεκριμένο ρυθμό. Αυτή ήταν και η μοναδική προπόνηση της ημέρας, αφού το προπονητικό επιτελείο αποφάσισε να δώσει ρεπό στους ποδοσφαιριστές το απόγευμα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ