ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πάχαρς: "Φανταστική εμπειρία για εμάς"

Πάχαρς: "Φανταστική εμπειρία για εμάς"
INTIME SPORTS

Ο προπονητής της Εθνικής Λετονίας Μάριαν Πάχαρς χαρακτήρισε την αναμέτρηση με την Ελλάδα μια φανταστική εμπειρία για τους νεαρούς παίκτες. Διαβάστε τι είπε στην συνέντευξη Τύπου.

Ο προπονητής της Εθνικής Λετονίας Μάριαν Πάχαρς χαρακτήρισε την αναμέτρηση με την Ελλάδα μια φανταστική εμπειρία για τους νεαρούς παίκτες.

Μεταξύ άλλων ο τεχνικός της Εθνικής Λετονίας είπε:

" Ήτα ένα πολύ καλό ματς. Η Ελλάδα υπερείχε από την αρχή. Εμείς θέλαμε να δώσουμε χώρο στην Ελλάδα η οποία είχε τις ευκαιρίες της. Ήταν φανταστική εμπειρία για εμάς και κυρίως για τα νεαρά παιδιά.

Θεωρώ ότι δεν έπρεπε να χάσουμε έτσι, αλλά ήταν καλή εμπειρία και αυτά τα παιδιά έχουν όλο το μέλλον μπροστά τους για να φτιάξουν μια καλή ομάδα".

Για την τακτική που ακολούθησε: " Η τακτική δούλεψε για λογαριασμό της ομάδας μας, αλλά στο δεύτερο εγώ καθυστέρησα να αλλάξω τα σχέδια για να περιορίσω τους Έλληνες επιθετικούς".

Για την χρησιμοποίηση του Κόλινκο κάτω από τα δοκάρια: " Είναι ένας πολύ πεπειραμένος τερματοφύλακας είναι ένας ηγέτης για εμάς. Τον κάλεσα εγώ και χοροπήδησε από την χαρά του είναι ο συνδετικός κρίκος στα αποδυτήρια και του άξιζε να αγωνιστεί".

Για την φάση στο τέλος του αγώνα που ζήτησαν οι Λετονοί πέναλτι: " Δεν ξέρω δεν έχω δει καλά την φάση, αλλά ο διαιτητής ήταν δίκαιος ποιοτικός και έκανε πάρα πολύ καλή δουλειά στο παιχνίδι".

Για τις 100 συμμετοχές που συμπλήρωσε ο Βερπακόφσκις: " Είναι σημαντικό που συμπλήρωσε 100 συμμετοχές, το έχουν κάνει και άλλοι, θα ήταν πολύ χαρούμενος αν το συνδύαζε με ένα γκολ".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ