CHAMPIONS LEAGUE

Π. Γιαννακόπουλος: "Νταηλίδικη πρόκριση"

Π. Γιαννακόπουλος: "Νταηλίδικη πρόκριση"
Πατέρας, Παναθηναϊκός

Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών μετά το τέλος της αναμέτρησης ΠΑΟ-Ανόρθωση και την πρόκριση των πρασίνων

Νίκος Πατέρας: " Ο Παναθηναϊκός μπορεί να πετύχει τα πάντα και στην Ευρώπη. Όπως μας είχαν ξεγραμμένους και στην αρχή της Ευρώπης, έτσι μπορούμε και στην Ελλάδα να επιστρέψουμε και να τα καταφέρουμε περισσότερα. Τα παιδιά έδειξαν χαρακτήρα νικητή. Παίξαμε με ψυχή. Συγχαρητήρια και στους οπαδούς μας που απέδειξαν με την συμπεριφορά τους εξαιρετική στάση.

Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος και από την πορεία στην Ελλάδα, αλλά και στην Ευρώπη. Μπορούμε να πετύχουμε πολλά. Στην Ελλάδα υπάρχουν κάποια θέματα που θα συζητήσουμε εν καιρό. Στην Ευρώπη οι διαιτητές είναι αδέκαστοι

" είπε με νόημα ο πρόεδρος των "πράσινων" αποχωρώντας. Νωρίτερα στα αποδυτήρια που πήγε δεν ανακοίνωσε το πριμ κάτι που θα γίνει την Τετάρτη.

Παύλος Γιαννακόπουλος: " Ηταν μια μεγάλη νίκη. Συγχαρητήρια στην ομάδα. Ήταν μία νταηλίδικη πρόκριση, περιμένουμε περισσότερα στο μέλλον" υπογράμμισε από την πλευρά του ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παύλος Γιαννακόπουλος.

Θανάσης Γιαννακόπουλος: " Μπράβο στα παιδιά. Μπορούν να προχωρήσουν και στο πρωτάθλημα έτσι" τόνισε ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Θανάσης Γιαννακόπουλος αποχωρώντας.

Γιώργος Βαρδινογιάννης: " Ο Παναθηναϊκός τίμησε για ακόμα μία φορά το ελληνικό ποδόσφαιρο, αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλους" υποστήριξε ο επίτημος πρόεδρος των "πράσινων".

Αντώνης Αντωνιάδης: " Ηταν μια μεγάλη μέρα. Εκεί που είμασταν ξεγραμμένοι όλα άλλαξαν. Μπράβο. Πρώτη στον όμιλο. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά."

Κώστας Αντωνίου: " Είναι μια μεγάλη επιτυχία για τον Παναθηναϊκό αν σκεφτεί κανείς πως ξεκινήσαμε. Καμιά φορά όμως και οι έσχατοι έρχονται πρώτοι. Συγχαρητήρια σε όλους. Είναι μια εορταστική βραδιά για την ομάδα και τους παίκτες. Το κλίμα στην ομάδα είναι τέτοιο που χτίζουμε νοοτροπία νικητών. Ας ελπίσουμε ότι και στο πρωτάθλημα θα έρθουν καλύτερες μέρες".

Οι δηλώσεις των υπόλοιπων πρωταγωνιστών μετά το τέλος της αναμέτρησης Παναθηναϊκός-Ανόρθωση και την πρόκριση των πρασίνων στους "16" του Τσάμπιονς Λιγκ σαν πρώτοι από τον δεύτερο όμιλο.

Αλέξαδρος Τζιόλης: " Με πολύ προσπάθεια καταφέραμε να φτάσουμε ως εδώ. Η ομάδα έπαιξε καλά στα τελευταία παιχνίδια και πήρε τη πρόκριση. Στην επόμενη φάση είναι δύο παιχνίδια θα κοιτάξουμε να τα ευχαριστηθούμε και θα δούμε τι θα γίνει. Δίκαια πήραμε την πρόκριση από τον όμιλο".

Τιμούρ Κετσπάγια: " Είναι γεγονός πως οι ποδοισφαιριστές έκαναν πολύ μεγάλη προσπάθεια τους αξίζουν συγχαρητήρια. Κανείς δεν περίμενε να φτάσουμε μέχρι εδώ και να διεκδικούμε την πρόκριση μέχρι το τελευταίο παιχνίδι. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο εμείς πρέπει να συνεχίσουμε και διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα μέχρι το τέλος. συγχαρητήρια τους παίκτες και στον κόσμο που στάθηκε δίπλα μας. Οι απουσίες ήταν σημαντικές και σε τέτοιο επίπεδο είναι δύσκολο να παίξεις με απουσίες αλλά αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά".

Χενκ Τεν Κάτε: " Κάποιες τέτοιες μέρες με αυτά που γίνονται γύρω μας είναι μία αφορμή για χαρά το σημερινό.

Δεν είναι θέμα δικαίωσης δεν χρειάζεται να μιλήσει κανείς γι αυτό. Όταν τα πράγματα δεν πάνε καλά είναι λογικό να υπάρχει κριτική. Η ομάδα έμεινε ήρεμη, η διοίκηση έμεινε ήρεμη και τα καταφέραμε.

Είναι το καλύτερο δώρο για εμένα αλλά και για όλους τους φίλους του ΠΑΟ. Είναι μία ευκαιρία να γιορτάσουμε αφού καταφεραμε να προκρισθούμε και μάλιστα ως πρώτοι σε έναν όμιλο που συμμετείχε η Ίντερ και η Βέρντερ. Αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες.



Δεν υπάρχει προτίμηση για τους "16" όλοι είναι πολύ υψυλού επιπέδου.Σημασία έχει πως η ομάδα και οι παίκτες έδειξαν τι μπορούν να πετύχουν. Ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να υποτιμηθεί από κανένα. Αυτό το κέρδισαν οι παίκτες με την αξία τους.

Ο Παναθηναϊκός είναι μία πολύ καλά οργανωμένη ομάδα. Μπορεί να μην έχουμε τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο αλλά έχουμε ένα πολύ καλά οργανωμένο σύνολο. Αποδείξαμε πως μπορούμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο".

Δημήτρης Σαλπιγγίδης: " Τις τελευταίες ημέρες μόνο θλιβερά πράγματα συζητάμε και το σημερινό ήταν μία νότα χαράς για όλο τον κόσμο. Είναι μία μεγάλη πρόκριση, μία μεγάλη επιτυχία. Η ομάδα έχει πολλές δυνατότητες. Δεν θέλω να μιλήσω για την κριτική. Αυτή πάντα θα υπάρχει στην Ελλάδα. Πριν το παιχνίδι είμασταν συγκεντρωμένοι και θέλαμε να δώσουμε χαρά στον κόσμο. Είμαστε πολύ χαρούμενοι όλοι. Είμαστε στις 16 καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη και δεν υπάρχει η δυνατότητα να διαλέξεις αντίπαλο. Δεν έχουμε αφήσει το πρωτάθλημα. Έχουμε τις πιθανότητες. Έχουμε βγάλει πολύ σύσκολες έδρες και θα παλέψουμε".

Ζιλμπέρτο Σίλβα: " Είναι φανταστικό. Τερματίσαμε πρώτοι στον όμιλο και είναι σεδόν απίστευτο. Είναι πολύ περισσότερο από ότι περιμέναμε. Δεν ξεκινήσαμε καλά αλλά πιστεύαμε στους εαυτούς μας και με πάθος και εμπειρία καταφέραμε να τερματίσουμε σητν πρώτη θέση. Τώρα θα πρέπει να δέιξουμε το καλό μας πρόσωπο και στην Ελλάδα και όταν έρθει η ώρα να συνεχίσουμε και στην Ευρώπη πάλι.



Ο Παναθηναϊκός μπορεί να φτάσει μακριά, πολύ μακριά στην διοαργάνωση αν παίξουμε όπως στα τελευταία παιχνίδια. Η επόμενη φάση είναι τελείως διαφορετική. Θα περιμένουμε την κλήρωση. Ο Παναθηναϊκός μπορεί να πάει πολύ καλά έχουμε πίστη στην ομάδα".



























TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ