CHAMPIONS LEAGUE

Το SPORT 24 στο ΟΑΚΑ

Το SPORT 24 στο ΟΑΚΑ
οπαδοι οακα

Όλα έτοιμα για τη σέντρα του μεγάλου ευρωπαϊκού ραντεβού του ΠΑΟ. Το SPORT 24 βρίσκεται στο ΟΑΚΑ και σας μεταφέρει το κλίμα από το ματς τελικό με την Ανόρθωση (vid)


21:45 Ολα έτοιμα για το μεγάλο ματς στο ΟΑΚΑ. Παρακολουθείστε LIVE από το SPORT 24 το μεγάλο ματς...

21:44 Την ώρα που οι φίλοι της Ανόρθωσης φωνάζουν συνθήματα υπέρ της Κυπριακής ομάδας, οι δύο ομάδες αντάλλαξαν χειραψία μετά το τραγούδι του Τσάμπιονς Λιγκ. "Μπάτσοι γουρούνια δολοφόνοι" το σύνθημα των οπαδών του Παναθηναϊκού.

21:43 "No Justice.. No Peace G13" το πανό από τους οργανωμένους που δεν τραγουδούσαν κατά την είσοδο των δύο ομάδων και σε ένδειξη πένθους για την απώλεια του 15χρονου.

21:41 Το διαιτιτικό τρίο και οι δύο ενδεκάδες βγαίνουν στον αγωνιστικό χώρο.

21:39 Σαλπιγγίδης, Τζόρβας, Νίνης και οι άλλοι αναπληρωματικοί κατευθύνθηκαν στον πάγκο, με τους ήχους του υμνου του Παναθηναϊκού και το χειροκρότημα των οπαδών τους, λίγο πριν την είσοδο των δύο ενδεκάδων.

21:37 Τα πρώτα φλάς από την εξέδρα με το στρώσιμο στο κέντρου του γηπέδου του σεντονιού με τα αστέρια του Τσάμπιονς Λιγκ.

21:35 Μήνυμα από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός για τους φιλάθλους να μην χρησιμοποιηθεί από την εξέδρα συσκευή λέιζερ, καθώς η ΟΥΕΦΑ θα είναι πολύ αυστηρή.

21:31 Σειρά των "πράσινων" να πάνε στα αποδυτήρια με τους περίπου 60.000 οπαδούς του "τριφυλλιού" να τους ζητούν την νίκη επί της "Κυρίας".

21:29 Οι παίκτες της Ανόρθωσης πηγαίνουν στα αποδυτήρια για τις τελευταίες οδηγίες του Τιμούρ Κετσπάγια.

21:25 Τα ηχεία του ΟΑΚΑ αναγγέλουν τις συνθέσεις των δύο ομάδων και τα μάτριξ δείχνουν τα ονόματα των 22 ποδοσφαιριστών αλλά και τους αναπληρωματικούς.

21:23 Το διαιτητικό τρίο από την Γαλλία μετά το "ζέσταμα" του κατευθύνθηκε στα σποδυτήρια για τις τελευταίες λεπτομέρειες.

21:16 Οσα πανό των φίλων του Παναθηναϊκού είχαν αναρτηθεί... μαζεύτηκαν και μπήκαν άλλα εναντίων της αστυνομίας. " Μπάτσοι, γουρούνια, δολοφόνοι" αναφέρει το ένα και " Fuck the police" το άλλο. Ακόμα " Κούγια, κερατά και π....η, δούλε του χρήματος, γρανάζι του συστήματος"

21:13 Φάσεις από το ματς του Μιλάνο, δείχνουν την ώρα αυτή τα μάτριξ με τους οπαδούς του Παναθηναϊκού να πανηγυρίζουν και τώρα το "χρυσό" γκολ του Σαριέγκι.

21:09 Οι παίκτες του Παναθηναϊκού βγήκαν για προθέρμανση και αποθεώθηκαν από τους περίπου 45.000 οπαδούς του συλλόγου. Εκείνοι ανταπέδωσαν με ένα χειροκρότημα όλοι μαζί από το κέντρο του γηπέδου.

21:05 Πατέρας και Βγενόπουλος από τις θέσεις των επισήμων σχολιάζουν την ατμόσφαιρα στις εξέδρες του ΟΑΚΑ.

21:03 Περίπου 35.000 με 40.000 οπαδοί βρίσκονται αυτή την ώρα στις εξέδρες του ΟΑΚΑ.

21:01 Οι παίκτες που επέλεξε ο Τιμούρ Κετσπάγια βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο για να κάνουν προθέρμανση. Πρώτος ο Δέλλας που έκανε το σταυρό του βγαίνοντας στον αγωνιστικό χώρο.

20:58 Ο Μάριο Γκαλίνοβιτς ο Αλέξανδρος Τζόρβας και ο προπονητής τερματοφυλάκων κ. Βασιλείου βγήκαν για το καθιερωμένο "ζέσταμα" και χειροκροτήθηκαν από τους φίλους του "τριφυλλιού".

20:52 Ο Αριαν Μπεκιάι βγήκε για προθέρμανση και οι 3.500 περίπου οπαδοί της "Κυρίας" τον χειροκρότησαν ενώ οι οπαδοί των "πράσινων" τον αποδοκίμασαν.

20:50 Οι συνθέσεις των δύο ομάδων στα ΄μάτριξ του ΟΑΚΑ.

20:48 Η σύνθεση της Ανόρθωσης: Μπεκιάι, Κατσαβάκης, Νικολάου, Ντομπρασίνοβιτς, Σκοπελίτης, Λεϊβακαμπέσι, Ταχέρ, Λαμπαν, Κωνσταντίνου, Μπαρντόν, Δέλλας.

20:46 Η σύνθεση του Παναθηναϊκού: Γκαλίνοβιτς, Σαριέγκι, Γκούμας, Κλέιτον, Ζιλμπέρτο Σίλβα, Καραγκούνης, Τζιόλης, Σιμάο, Βύντρα, Μάντζιος και Σπυρόπουλος. Δύο οι αλλαγές από το ματς της Ξάνθης με τους Σαλπιγγίδη και Νίνη να είναι εκτός και τους Κλέιτον, Καραγκούνη στο αρχικό σχήμα.

20:44 Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός με την παρουσία του επίτημου προέδρου της Γιώργου Βαρδινογιάννη βράβευσαν με τιμητική πλακέτα και επετειακή φανέλα των 100 χρόνων (με το όνομά του και το Νο 7) τον αγαπημένο Μπορέλι. Ο "Χότα Χότα" ΄συγκινημένος ευχαρίστησε τον "Καπετάνιο" και χαιρέτησε τους οπαδούς της ομάδας που τον αποθέωσαν. Την ίδια ώρα στα μάτριξ έδειχναν γκολ του Αργεντίνου σταρ.

20:35 "Μπάτσοι γουρούνια δολοφόνοι" το σύνθημα που φώναξαν οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού και η πλειοψηφία των οπαδών που είναι στο γήπεδο.

20:30 Περίπου 20.000 οπαδοί του Παναθηναϊκού αυτή την ώρα στο "παγωμένο" ΟΑΚΑ.

20:26 Οι "πράσινοι" βγαίνουν στον αγωνιστικό χώρο (Γκαλίνοβιτς, Σπυρόπουλος, Τζόρβας) και αποθεώνονται από τους οπαδούς του Παναθηναϊκού, που ζητούν νίκη επί της κυπριακής ομάδας.

20:24 Αφιξη του Παναθηναϊκού, με τους Χενκ Τεν Κάτε και τον Μάριο Γκαλίνοβιτς να κατεβαίνουν πρώτοι από το πούλμαν του συλλόγου. Οι περισσότεροι των "πράσινων" με ακουστικά στα αυτιά για τις τελευταίες στιγμές χαλάρωσης.

20:18 Αφιξη της Ανόρθωσης με τους περισσότερους παίκτες να είναι χαμογελαστοί και με διάθεση για χιούμορ απέναντι στους φροντιστές της ομάδας στα αποδυτήρια, όπως αποκάλυψε και ο τηλεοπτικός φακός.

20:12 " Ευχόμαστε πρώτα απ' όλα να σταματήσει αυτό που γίνεται στην χώρα μας και μετά να πανηγυρίσουμε άλλη μια ιστορική στιγμή για τον Παναθηναϊκό μας. Δεν θέλω να σχολιάσω αυτά που είπε ο κ. Βγενόπουλος" είπε με την άφιξή του ο Θανάσης Γιαννακόπουλος.

20:10" Καλώς ήρθατε αδέλφια μας Κύπριοι" τονίζει ένα πανό στην Θύρα 10, δίπλα από το πανό της ΠΑΛΕΦΙΠ

20:07 Ο Εμμάνουελ Ολισαντέμπε βρέθηκε στο ΟΑΚΑ και αναμένεται να παρακολουθήσει το ματς της αγαπημένης του ομάδας από τις θέσεις των επισήμων.

20:02 Αρκετοί είναι και οι φίλοι της Ανόρθωσης που φιλοξενούνται στην Θύρα 18 και 20. Μάλιστα χειροκροτήθηκαν όταν φώναζαν συνθήματα εναντίων του προέδρου του Ολυμπιακού, Σωκράτη Κόκκαλη.

20:00 Περίπου 10.000 οπαδοί στο ΟΑΚΑ αυτή την ώρα με την πλειοψηφία σαφώς οπαδών του Παναθηναϊκού.

Το trailer του SPORT 24 για το Παναθηναϊκός-Ανόρθωση


Panathinaikos vs Anorthosis Famagusta ~ Trailer
Ανέβηκε από sport24tv






































































TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ