CHAMPIONS LEAGUE

Τα σενάρια πρόκρισης

Τα σενάρια πρόκρισης
UEFA

Το SPORT 24 σας παρουσιάζει όλα τα σενάρια πρόκρισης στο φετινό Champions League

Group A:



Πολύ μπερδεμένος ο πρώτος όμιλος με τρεις ομάδες να διεκδικούν ένα εισιτήριο για τους 16 της διοργάνωσης. Η Τσέλσι θα φιλοξενήσει στην έδρα της τη ρουμανική Κλουζ και θα πρέπει να κερδίσει για να εξασφαλίσει σίγουρα την πρόκριση της, αφού η Μπορντό που βρίσκεται μόλις ένα βαθμό πίσω παίζει με την Ρόμα στην Ιταλία.

Group B:



Στον όμιλο του "Τριφυλλιού" μόνο η Ίντερ έχει προκριθεί στην επόμενη φάση, ενώ για την δεύτερη θέση θα παλέψουν Παναθηναϊκός και η έκπληξη της διοργάνωσης Ανόρθωση. Ο σύλλογος από την Κύπρο θα ταξιδέψει στην Αθήνα όπου θα πρέπει να κερδίσει έτσι ώστε είναι αυτός που θα πάρει το εισιτήριο για τους 16.

Group C:



Εδώ τα πράγματα είναι ξεκάθαρα με τις Μπαρτσελόνα και Σπόρτινγκ να έχουν πάρει την πρόκριση για την επόμενη φάση, ενώ η Σαχτάρ που κέρδισε την Βασιλεία την προηγούμενη αγωνιστική θα συνεχίσει στο κύπελλο UEFA.

Group D:



Ατλέτικο Μαρδίτης και Λίβερπουλ είναι με διαφορά στην κορυφή του ομίλου και φυσικά εξασφάλισαν από νωρίς την πρόκρισή τους. Για την τρίτη θέση θα παλέψουν Μαρσέιγ και Αϊτχόφεν όπου υποδέχονται τις πρωτοπόρες. Σε περίπτωση που έρθουν και τα 2 ματς ισοπαλία οι Γάλλοι είναι αυτοί που θα βγουν τρίτοι.

Group E:



Και εδώ τα πράγματα έχουν ξεκαθαρίσει από την προηγούμενη αγωνιστική αφού Μάντσεστερ Γιουνάιντεντ και Βιγιαρεάλ εξεσφάλισαν τις δυο πρώτες θέσεις, ενώ την τρίτη πήρε η Άλμποργκ μετά την νίκη της με 2-1 επί της Σέλτικ.

Group F:



Μπάγερν και Λιόν έχουν καθαρίσει τις δυο πρώτες θέσεις, η πραγματική μάχη όμως θα γίνει για την τρίτη θέση όπου Φιορεντίνα και Στεάουα θα παλέψουν για ένα εισιτήριο για το UEFA. Πάντως η Φιορεντίνα βολεύεται και με την ισοπαλία αφού βρίσκεται δυο βαθμούς πάνω από τους αντιπάλους της.

Group G:



Άρσεναλ και Πόρτο έχουν καπαρώσει τις δυο πρώτες θέσεις ενώ η τρίτη θέση είναι καθαρά στο χέρι της Ντιναμό. Οι Ουκρανοί υποδέχονται την Φενέρμπαχτσε στο γήπεδο τους και με ισοπαλία η νίκη προκρίνονται στο UEFA. Οι Τούρκοι θέλουν μόνο νίκη.

Group H:



Γιουβέντους και Ρεάλ καταστρώνουν από τώρα τα σχέδια τους για την επόμενη φάση, ενώ την τρίτη θέση έχει πάρει η Ζετίν η οποία κέρδισε μέσα στην έδρα της Μπάτε.



Group A Ματς Βαθμοί Group B Ματς Βαθμοί
Ρόμα 5 9 Ίντερ 5 8
Τσέλσι 5 8 Παναθηναϊκός 5 7
Μπορντό 5 7 Ανόρθωση 5 6
Κλούζ 5 4 Βέρντερ 5 4
Group C Ματς Βαθμοί Group D Ματς Βαθμοί
Μπαρτσελόνα 5 13 Ατλέτικο 5 11
Σπόρτινγκ 5 9 Λίβερπουλ 5 11
Σαχτάρ 5 6 Μαρσέιγ 5 3
Βασιλέια 5 1 Αϊτχόφεν 5 3
Group E Ματς Βαθμοί Group F Ματς Βαθμοί
Μαν. Γιουνάιτεντ 5 9 Λιόν 5 11
Βιγιαρεάλ 5 9 Μπάγερν 5 11
Κοπενχάγη 5 5 Φιορεντίνα 5 3
Σέλτικ 5 2 Στεάουα 5 1
Group G Ματς Βαθμοί Group H Ματς Βαθμοί
Άρσεναλ 5 11 Γιουβέντους 5 11
Πόρτο 5 9 Ρεάλ Μαδρίτης 5 9
Διναμό 5 5 Ζενίτ 5 5
Φενέρμπαχτσε 5 2 Μπάτε 5 2


















TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ