ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Ουζουνίδης: "Καθοριστική η χαμένη ευκαιρία του Ανσαριφάρντ"

Ουζουνίδης: "Καθοριστική η χαμένη ευκαιρία του Ανσαριφάρντ"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης τόνισε μετά το τέλος του αγώνα ότι η ομάδα του είχε την ευκαιρία για να πάρει τη νίκη και πως ο Παναθηναϊκός στηρίχθηκε στην ποιότητα του Λέτο.

Ο Πανιώνιος θα μπορούσε να φύγει νικητής από το ματς με τον Παναθηναϊκό αν ο Ανσαριφάρντ έκανε το 2-0 στο τετ α τετ που έχασε. Μια φάση που θεώρησε καθοριστική ο Μαρίνος Ουζουνίδης, στο σύντομο σχόλιο που έκανε μετά το τέλος της αναμέτρησης στην κάμερα της NOVA.

Συγκεκριμένα σημείωσε:

"Στο πρώτο μέρος έγινε ένα ισορροπημένο παιχνίδι. Και οι δύο ομάδες είχαν τις ευκαιρίες τους, κι εμείς, κι ο Παναθηναϊκός με το δοκάρι. Ευτυχήσαμε να προηγηθούμε με ένα λάθος των παικτών του Παναθηναϊκού που προήλθε όμως κι από δική μας πίεση. Θεωρώ τη φάση του Ανσαριφάρντ (σ.σ. χαμένο τετ-α-τετ) καθοριστική. Όταν πετυχαίνεις ένα δεύτερο γκολ τόσο γρήγορα...

Ο Παναθηναϊκός δεν ήταν καλός, λόγω της ποιότητας ενός παίκτη του όμως κατάφερε να πετύχει γκολ. Νομίζω πως μπορούσαμε να κερδίσουμε το ματς. Δείξαμε ανταγωνιστικοί, θα διεκδικήσουμε ό,τι μπορούμε στα υπόλοιπα ματς. Μην ξεχνάμε πως η ομάδα έχει κούραση, έχει λίγες επιλογές. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους ό,τι κι αν γίνει στα παιχνίδια".

Photo Credits: Action Images

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ