ΝΑΠΟΛΙ

Όσιμεν: "Δυσκολεύτηκα να απορρίψω την πρόταση της Σαουδικής Αραβίας, ήταν τεράστια"

Ο Βίκτορ Όσιμεν πανηγυρίζει με τη φανέλα της Νάπολι
Ο Βίκτορ Όσιμεν πανηγυρίζει με τη φανέλα της Νάπολι © 2023 ANDREW MEDICHINI / AP IMAGES

Ο Βίκτορ Όσιμεν εξήγησε ότι ήταν δύσκολο να κλείσει το καλοκαίρι την "πόρτα" στη Σαουδική Αραβία, αφού η πρόταση που του έκαναν ήταν τεράστια.

Η φετινή σεζόν της Νάπολι και τα συνεχόμενα ανεπιτυχή αποτελέσματα, με κερασάκι στην τούρτα τη ψυχρολουσία στο 91ο λεπτό από το γκολ του Κοβαλένκο που οδήγησε την Έμπολι να φύγει με το διπλό από το "Ντιέγκο Μαραντόνα" με 1-0, που έχουν φέρει τον Ρούντι Γκαρσία στην πόρτα της εξόδου, δεν έχουν καμία σχέση με την εικόνα της ομάδας την περασμένη σεζόν.

Οι "παρτενοπέι" ήταν μία από τις ομάδες που πρωταγωνίστησαν, με τους πρωταγωνιστές Βίκτορ Όσιμεν και ο Κβίτσα Κβαρατσχέλια να μένουν στη Νάπολη παρά τις σειρήνες.

Μιλώντας στο Podcast "The Obi One" ο Όσιμεν αναφέρθηκε στο ενδιαφέρον της Σαουδικής Αραβίας, αλλά και τόσο δύσκολο ήταν για εκείνον να απορρίψει την πρόταση, λόγω των τεράστιων απολαβών που του προσέφεραν.

"Πρέπει να είμαι ειλικρινής, δεν σκέφτηκα ποτέ να φύγω το περασμένο καλοκαίρι¨, καθώς η Νάπολι ήθελε να με κρατήσει. Αλλά όταν ήρθε η προσφορά από τη Σαουδική Αραβία, ήταν τεράστια. Ήταν δύσκολο να απορριφθεί. Μίλησα με τη Νάπολι και αποφάσισα να μείνω", είπε χαρακτηριστικά.

TAGS ΝΑΠΟΛΙ ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ SERIE A ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ