ΝΑΠΟΛΙ

Όσιμεν: Δυσαρεστημένος με τις δηλώσεις του Ντε Λαουρέντις για την ανανέωση του συμβολαίου του

Όσιμεν: Δυσαρεστημένος με τις δηλώσεις του Ντε Λαουρέντις για την ανανέωση του συμβολαίου του
@2023 ANDREW MEDICHINI/AP IMAGES

Ακόμα ένα επεισόδιο στην πολυτάραχη σχέση Όσιμεν - Νάπολι εκτυλίσσεται, καθώς ο Νιγηριανός επιθετικός φαίνεται να είναι δυσαρεστημένος με τα όσα δηλώνει ο πρόεδρος της πρωταθλήτριας Ιταλίας, Ντε Λαουρέντις, για τον ίδιο και την ανανέωση του συμβολαίου του.

Ο Βίκτορ Όσιμεν ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής στην εκπληκτική περσινή σεζόν της Νάπολι, που ολοκληρώθηκε με την κατάκτηση του σκουντέτο (τρίτο στην ιστορία της και πρώτο μετά από το 1990), αφού ήταν εκείνος που με τα γκολ του απογείωσε την ομάδα του Λουτσιάνο Σπαλέτι στην επίθεση, κατακτώντας -μάλιστα- τον τίτλο του αρχισκόρερ στην Serie A με 26 τέρματα.

Από τότε η σχέση ανάμεσα στον διεθνή με την εθνική Νιγηρίας και τη Νάπολι έχει περάσει από σαράντα κύματα, με τις δύο πλευρές να εμφανίζονται δυσαρεστημένες από την αντιμετώπιση που λαμβάνουν εκατέρωθεν. Στην αρχή ήταν ένα Tik Tok που δημιούργησε τους πρώτους τριγμούς, με το τελευταίο επεισόδιο να οφείλεται στις δηλώσεις του Ντε Λαουρέντις σχετικά με τις εξελίξεις της ανανέωσης του συμβολαίου του Όσιμεν, με τις συζητήσεις να έχουν -για την ώρα- παγώσει.

Ο πρόεδρος της Νάπολι σε πρόσφατες δηλώσεις του αναφέρθηκε στο θέμα, τονίζοντας ότι "εάν μετά το δόσιμο των χεριών τα πράγματα αλλάζουν, είναι απογοητευτικό", αφήνοντας σαφείς αιχμές για τον τρόπο με τον οποίον έχει χειριστεί την υπόθεση της ανανέωσης του συμβολαίου του 25χρονου η πλευρά του ποδοσφαιριστή.

Με τον Όσιμεν να έχει λιγότερα από δύο χρόνια συμβολαίου με την ιταλική ομάδα, σύμφωνα με το Tutto Mercato, ο σκόρερ του ναπολιτάνικου συλλόγου και ο εκπρόσωπός του είναι δυσαρεστημένοι με την προσέγγιση και τα λεγόμενα του Ντε Λαουρέντις, εκφράζοντας τις έντονες ανησυχίες τους για την εξέλιξη της συμφωνίας.

TAGS ΝΑΠΟΛΙ SERIE A ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ