ΝΑΠΟΛΙ

Νάπολι: Αντίπαλοι οι Τσέλσι και Λίβερπουλ στην προσπάθεια να ανανεώσει τον Όσιμεν

Νάπολι: Αντίπαλοι οι Τσέλσι και Λίβερπουλ στην προσπάθεια να ανανεώσει τον Όσιμεν
@2023 ANDREW MEDICHINI/AP IMAGES

Το συμβόλαιο του Βίκτορ Όσιμεν με την Νάπολι ολοκληρώνεται το 2025 και ο Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις επιθυμεί να υπογράψει νέο με τον Νιγηριανό φορ, ωστόσο στο παιχνίδι της απόκτησής του είναι έτοιμες να μπουν η Λίβερπουλ και η Τσέλσι.

Ο Βίκτορ Όσιμεν ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής στην εκπληκτική περυσινή σεζόν της Νάπολι που ολοκληρώθηκε με την κατάκτηση του σκουντέτο (τρίτο στην ιστορία της και πρώτο μετά από το 1990) αφού ήταν εκείνος που με τα γκολ του απογείωσε την ομάδα του Λουτσιάνο Σπαλέτι στην επίθεση κατακτώντας μάλιστα τον τίτλο του αρχισκόρερ στην Serie A.

Η φετινή σεζόν βρίσκει τις δύο πλευρές να είναι ψυχραμένες μεταξύ τους μετά από ένα περιπαικτικό video για τον Νιγηριανό φορ που είδε το φως της δημοσιότητας μέσα από τον λογαριασμό της Νάπολι στο Tik Tok, παρόλα αυτά ο Αουρέλιο Ντι Λαουρέντις δεν έχει χάσει την αισιοδοξία του αναφορικά με την ανανέωση του συμβολαίου του παίκτη.

Αυτός ήταν άλλωστε ο λόγος που απέρριψε το περασμένο καλοκαίρι τις εντυπωσιακές προτάσεις των Παρί και Αλ Χιλάλ για τον Όσιμεν, με το νέο "αγκάθι" ωστόσο να ακούει στο όνομα... Premier League.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ από την Αγγλία, ο Όσιμεν αποτελεί πόλο έλξης τόσο για την Τσέλσι όσο και για την Λίβερπουλ, με τον δημοσιογράφο Βάλτερ Ντε Μάτζο να υποστηρίζει μάλιστα πως υπάρχει ήδη προφορική συμφωνία των ρεντς με τον Όσιμεν για να μετακομίσει στο Άνφιλντ μέσα στο 2024.

TAGS ΝΑΠΟΛΙ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ ΤΣΕΛΣΙ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ