ΝΑΠΟΛΙ

Νάπολι: Τραυματίστηκε σε ματς της Νιγηρίας ο Όσιμεν, φόβοι για πρόβλημα στο γόνατο

Ο Βίκτορ Όσιμεν σε αγώνα της Νάπολι στο Champions League με αντίπαλο την Μπράγκα | 20 Σεπτεμβρίου 2023
Ο Βίκτορ Όσιμεν σε αγώνα της Νάπολι στο Champions League με αντίπαλο την Μπράγκα | 20 Σεπτεμβρίου 2023 @2023 LUIS VIEIRA/AP IMAGES

Ο Βίκτορ Όσιμεν τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια του ματς της Νιγηρίας με την Σαουδική Αραβία και έγινε αλλαγή, με ανθρώπους της χώρας του να εκφράζουν ανησυχίες για πρόβλημα στο γόνατο και την Νάπολι να τρέμει για την υγεία του αρχισκόρερ της.

Ο Βίκτορ Όσιμεν δεν είναι απλά ένα τεράστιο περιουσιακό κεφάλαιο για την Νάπολι αλλά και η πηγή ελπίδας για την Νιγηρία ώστε να βρεθεί σε κάποια μεγάλη ποδοσφαιρική διοργάνωση και να διακριθεί, ωστόσο στο τελευταίο παιχνίδι του με τη φανέλα με το εθνόσημο στάθηκε άτυχος.

Και αυτό γιατί ένιωσε ενοχλήσεις και ζήτησε αλλαγή κατά τη διάρκεια του φιλικού με την Σαουδική Αραβία, με ανθρώπους της Νιγηρίας να εκφράζουν ανησυχίες, μιλώντας στο γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων, για πιθανό σοβαρό τραυματισμό.

Συγκεκριμένα, εκφράστηκαν φόβοι για πρόβλημα στους τέντονες του γονάτου, γεγονός που κάνει την Νάπολι, ενόψει των εξετάσεων στις οποίες θα υποβληθεί την Κυριακή και την Δευτέρα, να τρέμει μήπως τον χάσει για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Σημειώνεται πως ο Όσιμεν θα λείψει 100% από τον αγώνα της Δευτέρας (16/10) απέναντι στην Μοζαμβίκη όπως έκανε γνωστό με δηλώσεις του ο προπονητής των "σούπερ αετών", Ζοζέ Πεσέιρο.

TAGS ΝΑΠΟΛΙ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ