ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Όσα δεν είδατε στο Ολυμπιακός - ΟΦΗ

Όσα δεν είδατε στο Ολυμπιακός - ΟΦΗ
INTIME SPORTS

Το Sport24.gr βρέθηκε στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" και σας μεταφέρει όσα δεν είδατε στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου, ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΟΦΗ. Ο... παικταράς Κάρολ, η στήριξη του "μουστάκια", η οργή του Τζόρντι Λόπεθ και οι διαφορετικές πορείες των Αλγερινών.

Τα παιχνίδια ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΟΦΗ τη φετινή χρονιά είχαν και πιθανότατα να έχουν (μένει ο επαναληπτικός) πολύ ενδιαφέρον και αρκετές ιδιαίτερες στιγμές (άλλωστε οι δύο ομάδες είχαν καιρό να συναντηθούν, αφού οι Κρητικοί έπαιζαν στην Football League).

Το γιατί είχαν ενδιαφέρον δεν χρειάζεται να σας το εξηγήσουμε αφού μιλούν από μόνα τους τα σκορ ( Ολυμπιακός-ΟΦΗ 2-2 , ΟΦΗ-Ολυμπιακός 0-2 , Ολυμπιακός-ΟΦΗ 1-0 ), όσο για τις ιδιαίτερες στιγμές, έχουν να κάνουν με πρώην, νυν και όχι μόνο

Το Sport24.gr βρέθηκε στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" και σας παρουσιάζει όσα -κυρίως εξωαγωνιστικά- είδε και δεν έδειξαν οι κάμερες. Σ' αυτό το κείμενο δεν θα διαβάσετε τόσο ποδοσφαιρικές αναλύσεις, αφού έχει ένα πιο... χαλαρό ύφος. Ξεκινάμε...

"Παικτάρα Κάρολ"

Για πρώτη φορά στην καριέρα του, ο Ρόι Κάρολ αγωνίστηκε κόντρα στον ΟΦΗ. Στην ομάδα που έπαιζε πριν λίγους μήνες και του έδωσε τη μεγάλη ευκαιρία να κάνει νέα αρχή στην καριέρα του και να πραγματοποιήσει το μεγάλο άλμα προς το Λιμάνι.

Ο Βορειοϊρλανδός έφυγε ως φίλος από την Κρήτη και οι συμπάθειες που έχει κρατήσει στην ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου είναι πολλές. Άλλωστε μπορεί να έκατσε μόλις έξι μήνες, όμως είναι ένας άνθρωπος αγαπητός, που άφησε το στίγμα του στον ΟΦΗ.

Ο Ρόι Κάρολ συνάντησε λοιπόν, τους πρώην συμπαίκτες του και μετά το τέλος του ματς γνώρισε την αποθέωση από τον Βαγγέλη Μάντζιο. Ο Έλληνας επιθετικός συνομιλούσε με τον Καμπάνταη έξω από το πούλμαν της ομάδας κι όταν πέρασε ο έμπειρος πορτιέρο αμέσως του φώναξε: "Παικταρά μου...". Στη συνέχεια στήθηκε ένα μικρό πηγαδάκι με πειράγματα, ενώ και πριν το ματς, ο Κάρολ συνομιλούσε με ποδοσφαιριστές της Κρητικής ομάδας. Ήταν μια ιδιαίτερα βραδιά για τον Βορειοϊρλανδό...

Ο... μουστάκιας επέστρεψε

Άλλο ένα ματς που ο Νίκος Αναστόπουλος επέστρεψε ως αντίπαλος του Ολυμπιακού στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", όμως ο κόσμος φυσικά και δεν ξεχνά την μεγάλη προσφορά του και τον χειροκρότησε ζεστά. Κατά την ανάγνωση του ονόματος του "μουστάκια", όλο το φαληρικό γήπεδο σηκώθηκε και αποθέωσε τον πρώην άσο των "ερυθρολεύκων".

Σ' ότι αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα, ο Έλληνας προπονητής ζούσε έντονα κάθε στιγμή του παιχνιδιού. Την περισσότερη ώρα ήταν όρθιος και έδινε συνεχώς οδηγίες στους ποδοσφαιριστές του, ενώ ακόμη κι όταν ο Ολυμπιακός σκόραρε με τον Μέλμπεργκ, εκείνος δεν σταμάτησε να τους χειροκροτεί και να τους δίνει δύναμη να συνεχίσουν. Πιστεύει στους παίκτες και το αποδεικνύει σε κάθε ευκαιρία ο "Αναστό".

Η αγανάκτηση του Τζόρντι Λόπεθ

Το αμυντικό παιχνίδι που ακολούθησε η ομάδα του ΟΦΗ λίγο έλειψε να αποφέρει αποτελέσματα, σ' ότι αφορά το μηδέν στην εστία του Σαχσανίδη, αφού επιθετικά οι Κρητικοί ήταν ακίνδυνοι και έμοιαζαν ανίκανοι να απειλήσουν την εστία του Ρόι Κάρολ.

Αυτό που είδαμε λοιπόν την Τετάρτη το βράδυ στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", ήταν μια ομάδα με μαύρα να παίζει στο μισό γήπεδο την μεγαλύτερη διάρκεια του ματς. Σε τέτοιο βαθμό μάλιστα, που προς το τέλος του παιχνιδιού και ενώ το παιχνίδι ήταν στο 0-0, ο Τζόρντι Λόπεθ νευριασμένος ζήτησε από τους συμπαίκτες του να περάσουν μπροστά, μπας και βγει ο ΟΦΗ στην αντεπίθεση. Μάταια φώναζε...

Βίοι αντίθετοι για τους.... τρομοκράτες

Η ζωή έχει τα πάνω της, έχει τα κάτω της. Κι αυτό όσο κλισέ κι αν ακούγεται, αν κάθε άνθρωπος το σκέφτεται σε κάθε δυσκολία, θα παίρνει δύναμη και θα κάνει υπομονή μέχρι να έρθει η επόμενη και σίγουρα καλύτερη μέρα. Αν άλλωστε δεν υπήρχαν οι δυσκολίες και τα σύννεφα, δεν θα εκτιμούσαμε τις χαρές και τον ήλιο. Όλα αυτά τα γράφουμε για έναν καλό μας φίλο που περνά δύσκολα, αλλά ταιριάζουν και στις περιπτώσεις των Αμπντούν και Τζιμπούρ.

Οι δύο Αλγερινοί, έχουν εντελώς διαφορετικές πορείες τον τελευταίο καιρό και όλα έχουν έρθει τούμπα σε σχέση με την αρχή της σεζόν. Ο Αμπντούν από 'κει που αποδοκιμαζόταν τώρα αποθεώνεται και ο Τζιμπούρ από 'κει που δεν σταματούσε να σκοράρει, τώρα έχει ξεχάσει πως είναι να πηγαίνει η μπάλα στα δίχτυα από τον ίδιο.

Έτσι, φτάσαμε στο ματς με τον ΟΦΗ, όπου ο μέσος του Ολυμπιακού άκουσε ένα ζεστό χειροκρότημα για το γκολ στο ΟΑΚΑ και έπαιξε πιο απελευθερωμένα αφού του έχει φύγει το άγχος, ενώ από την άλλη, ο επιθετικός των "ερυθρολεύκων" ψάχνει συνεχώς ένα γκολ και δεν κρύβει σε κάθε φάση την απογοήτευσή του. Είπαμε όμως, θα γυρίσει ο τροχός...

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ