LA LIGA

Όρθια στο "Μεστάγια" η Μπαρτσελόνα

Όρθια στο "Μεστάγια" η Μπαρτσελόνα
κεϊτά μιγκέλ

Η Μπαρτσελόνα κατάφερε να πάρει ισοπαλία με 2-2 από την Βαλένθια στο "Μεστάγια" χάρη σε γκολ του Ανρί στο 86' (videos)

Οι Καταλανοί κατόρθωσαν να προηγηθούν στο 24' με τον Λιονέλ Μέσι, αλλά τα τελευταία λεπτά του ημιχρόνου ήταν... εφιαλτικά και πήγαν στα αποδυτήρια χάνοντας.
Ο Μαντούρο ήταν αυτός που ισοφάρισε στο 43' για τις "νυχτερίδες" και ο Πάμπλο Ερνάντες αυτός που δύο λεπτά αργότερα ολοκλήρωσε την ανατροπή.

Ο Τιερί Ανρί δεν ξεκίνησε βασικός, πέρασε όμως στο ματς ως αλλαγή και χάρισε τον βαθμό στην "Μπάρτσα", ισοφαρίζοντας στο 86'.

Έτσι, σε περίπτωση που η Ρεάλ Μαδρίτης καταφέρει να κερδίσει αύριο την Σεβίλλη στο "Σάντσεθ Πιθχουάν" θα μειώσει την διαφορά της από την κορυφή στους τέσσερις βαθμούς, ενώ ακολουθεί την επόμενη εβδομάδα το Clasico στο "Μπερναμπέου".

ΒΑΛΕΝΘΙΑ: Θέσαρ, Μιγκέλ (75' Μορέτι), Αλμπιόλ, Μαντούρο, Αλέξις, Μαρτσένα, Μπαράχα (66' Μίτσελ), Σίλβα, Πάμπλο Ερνάντες, Σίλβα, Μάτα (82' Βιθέντε), Βίγια.
ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Βίκτορ Βαλντές, Ντάνι Άλβες, Πουγιόλ, Πικέ, Αμπιντάλ, Μπούσκετς, Κεϊτά (62' Ανρί), Τσάβι (75' Γκούντιονσεν), Ινιέστα, Μέσι, Ετο'ο.

Ισόπαλες Μάλαγα και Ντεπορτίβο

Μάλαγα και Ντεπορτίβο έχασαν αμφότερες σχεδόν κάθε ελπίδα για έξοδο στο Champions League, καθώς αναδείχθηκαν ισόπαλες με 1-1 στο "Ροσαλέδα".

Ο Άλμπερτ Λούκε άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους στο 32', σκοράροντας κόντρα στην πρώην ομάδα του, η οποία πάντως απάντησε στο 50' με τον Σέρχιο Γκονζάλες. Η Μάλαγα είχε μεγάλη ευκαιρία να πάρει το ματς, όμως ο Απόνιο έχασε πέναλτι στο 86'.

Στην τρίτη αναμέτρηση της βραδιάς η Αλμερία επικράτησε με 2-1 της Νουμάνθια, κάνοντας αποφασιστική βήμα παραμονής, ενώ οι ηττημένοι παραμένουν στην τελευταία θέση.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 33ης αγωνιστικής:

Σάββατο

Αλμερία - Νουμάνθια 2-1 (6' Κάλου Ούτσε, 42' Σοριάνο / 81' Γκοϊρία)
Μάλαγα - Ντεπορτίβο 1-1 (32' Λούκε / 50' Σέρχιο Γκονζάλες)
Βαλένθια - Μπαρτσελόνα 2-2 (43' Μαντούρο, 45' Πάμπλο Ερνάντες / 24' Μέσι, 86' Ανρί)

Κυριακή
Μπιλμπάο - Σανταντέρ (18:00)
Εσπανιόλ - Μπέτις
Βαγιαδολίδ - Οσασούνα
Χετάφε - Βιγιαρεάλ
Ουέλβα - Μαγιόρκα
Σεβίλλη - Ρεάλ Μαδρίτης (20:00)
Ατλέτικο - Χιχόν (22:00)

βαθμολογία

Βαλένθια - Μπαρτσελόνα 2-2


















































TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ