ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Οριστικό: Από 17.196 εισιτήρια σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ

ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΙΛΙΚΟ / ΕΛΛΑΔΑ - ΕΛΒΕΤΙΑ / ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΔΕΙΕΣ ΕΞΕΔΡΕΣ ΣΤΟ ΟΑΚΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΙΛΙΚΟ / ΕΛΛΑΔΑ - ΕΛΒΕΤΙΑ / ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΔΕΙΕΣ ΕΞΕΔΡΕΣ ΣΤΟ ΟΑΚΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Η αστυνομία έκανε πίσω, ανέβασε και άλλο τον αριθμό των εισιτηρίων σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ και οι δυο φιναλίστ θα λάβουν από 17.196 εισιτήρια για τον τελικό του ΟΑΚΑ στις 12 Μαΐου.

Η αστυνομία συναίνεσε τελικά στο αίτημα του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ να λάβουν περισσότερα εισιτήρια για τον τελικό του Κυπέλλου στις 12 Μαΐου στο ΟΑΚΑ. Η αρχική πρόταση την περασμένη Τετάρτη (25/4) ήταν για 13.000 εισιτήρια, με τις ομάδες να αντιδρούν, σήμερα (27/4) επανήλθε με 15.200 εισιτήρια, με τον "Δικέφαλο του Βορρά" κατά κύριο λόγο να μη μένει ικανοποιημένος και τελικά να πιάνει τόπο η προσπάθειά του για περισσότερο κόσμο.

Τελικά, οι δυο ομάδες θα πάρουν από 17.196 εισιτήρια, αφού θα δοθεί ένα κομμάτι της Θύρας 5 στους φίλους της ΑΕΚ και ένα κομμάτι της Θύρας 13 σε αυτούς του ΠΑΟΚ, ώστε να αυξηθεί τελικά ο αριθμός για τον κόσμο που θα δώσει το παρών στις εξέδρες του ΟΑΚΑ. Σε αυτά τα εισιτήρια προστίθενται και όσα θα πάρει η ΕΠΟ για να καλύψει τις δικές της ανάγκες.

Οι εμπλεκόμενες πλευρές τα βρήκαν όσον αφορά στον τελικό αριθμό θεατών για κάθε ομάδα και φυσικά θα πρέπει να υπάρξει κουβέντα και για τα υπόλοιπα μέτρα ασφαλείας, ώστε να κυλήσουν όλα ομαλά και να μην γίνουν σκηνικά όπως πέρυσι στον τελικό της ντροπής στον Βόλο.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ