ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Από 13.000 εισιτήρια πρότεινε η αστυνομία για τον τελικό

Από 13.000 εισιτήρια πρότεινε η αστυνομία για τον τελικό
ΟΑΚΑ ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης για τα μέτρα ασφαλείας του τελικού του Κυπέλλου η αστυνομία πρότεινε να δοθούν στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ από 13.000 εισιτήρια. Αρνητικές οι δύο ομάδες.

Οι συσκέψεις ενόψει του τελικού του Κυπέλλου ο οποίος είναι προγραμματισμένος να διεξαχθεί στις 12 Μαΐου ξεκίνησαν με μία διαφωνία. Συγκεκριμένα, όπως μετέδωσε ο Sport24 Radio 103,3 και ο Αντώνης Τσακαλέας, οι δύο ομάδες διαφώνησαν στην αρχική εισήγηση της αστυνομίας για τον αριθμό των εισιτηρίων.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες η αστυνομία εισηγήθηκε οι δύο ομάδες να πάρουν από 13.000 εισιτήρια.

Η συγκεκριμένη πρόταση βρήκε αντίθετες και τις δύο ομάδες οι οποίες ζήτησαν να πάρουν περισσότερα για να καλύψουν τις ανάγκες των οπαδών τους. Τόσο οι εκπρόσωποι του ΠΑΟΚ όσο και εκείνοι της ΑΕΚ φάνηκαν πως δεν περιμένουν να πάρουν όσα εισιτήρια είχαν δοθεί το 2014 στην αναμέτρηση του δικεφάλου του Βορρά με τον Παναθηναϊκό (δηλαδή από 23.000), αλλά ξεκαθάρισαν ότι οι 13.000 είναι ένα εξαιρετικά μικρό νούμερο.

Η απόφαση για το συγκεκριμένο ζήτημα αναμένεται να παρθεί το προσεχές διάστημα και θα τεθεί σίγουρα επί τάπητος στη νέα σύσκεψη η οποία ορίστηκε για την Παρασκευή (27/04).

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ