SPORTS & GOSSIP

Οριστικά τίτλοι τέλους στον γάμο με τον Ικάρντι, η Γουάντα Νάρα ανακοίνωσε τον χωρισμό τους

Ο Μάουρο Ικάρντι και η Γουάντα Νάρα παρακολουθούν ματς της Ίντερ κόντρα στην Κιέβο από τις εξέδρες του Μεάτσα | 13 Ιανουαρίου 2014
Ο Μάουρο Ικάρντι και η Γουάντα Νάρα παρακολουθούν ματς της Ίντερ κόντρα στην Κιέβο από τις εξέδρες του Μεάτσα | 13 Ιανουαρίου 2014 @2021 LUCA BRUNO/AP IMAGES

Η Γουάντα Νάρα με instagram story γνωστοποίησε στους χιλιάδες followers της ότι εκείνη και ο Μάουρο Ικάρντι δεν είναι πλέον ζευγάρι, επιβεβαιώνοντας τις φήμες που τους ήθελαν να έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους εδώ και καιρό.

Η Γουάντα Νάρα και ο Μάουρο Ικάρντι ήταν ένα από τα ζευγάρια στον χώρο του αθλητισμού που το τελευταίο διάστημα απασχόλησαν έντονα τα Μέσα, τραβώντας πάνω τους όλα τα βλέμματα.

Αρκετούς μήνες μετά το σκάνδαλο για την απιστία του επιθετικού της Γαλατάσαραϊ με την Τσίνα Σοάρες, το ζευγάρι αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους.

Την είδηση έκανε γνωστή η μάνατζερ και πρώην σύζυγος του Αργεντινού μέσω ανάρτησης στα social media. Όλα ξεκίνησαν όταν κάποιος από τους followers της τη ρώτησε πόσο καιρό είναι παντρεμένη με τον Ικάρντι. "Ήμασταν μαζί 9 χρόνια", έγραψε το μοντέλο, χρησιμοποιώντας παρελθοντικό χρόνο.

Το instagram story της Γουάντα Νάρα για τον χωρισμό της με τον Μάουρο Ικάρντι
Το instagram story της Γουάντα Νάρα για τον χωρισμό της με τον Μάουρο Ικάρντι

Στη συνέχεια ακολούθησε ένα ακόμα story:"Είναι πολύ οδυνηρό για μένα να ζω αυτή τη στιγμή. Αλλά λόγω της έκθεσής μου και των υπερβατικών πραγμάτων και των εικασιών των μέσων ενημέρωσης, είναι προτιμότερο να το γνωρίζετε από εμένα. Δεν έχω τίποτα άλλο να πω και δεν πρόκειται να δώσω περισσότερες λεπτομέρειες για αυτόν τον χωρισμό. Σας παρακαλώ, σας ζητώ να δείξετε κατανόηση, όχι μόνο για μένα, αλλά και για τα παιδιά μας".

TAGS SPORTS & GOSSIP ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ