VIRAL

Βγήκαν στη φόρα μηνύματα του Ικάρντι για Γουάντα Νάρα: "Έπαψα να την αγαπώ, τη βλέπω ως αδερφή μου"

Μάουρο Ικάρντι και Γουάντα Νάρα παρακολουθούν από τις εξέδρες ματς πρωταθλήματος της Ίντερ με την Λάτσιο | 31 Μαρτίου 2019
Μάουρο Ικάρντι και Γουάντα Νάρα παρακολουθούν από τις εξέδρες ματς πρωταθλήματος της Ίντερ με την Λάτσιο | 31 Μαρτίου 2019 @2019 ANTONIO CALANNI/AP IMAGES

Ο Μάουρο Ικάρντι κατάφερε να κερδίσει τη συγχώρεση της Γουάντα Νάρα και να σώσει το γάμο του, όμως συνεχίζει να βρίσκεται στη δίνη του κυκλώνα, με Αργεντινό δημοσιογράφο να αποκαλύπτει τι έλεγε στην Τσίνα Σόαρες για την σύζυγό του.

Οι Μάουρο Ικάρντι και Γουάντα Νάρα έφτασαν μία ανάσα από το να δώσουν τέλος σε σχέση 8 χρόνων μετά από το ξέσπασμα του ερωτικού σκανδάλου που ήθελε την Τσίνα Σοάρες να μπαίνει ανάμεσά τους, ωστόσο, αν και ο Αργεντινός είχε υπογράψει ακόμα και τα χαρτιά του διαζυγίου, η σύζυγος και ατζέντης του αποφάσισε να του δώσει μία δεύτερη ευκαιρία.

Αυτό το αποκάλυψε η ίδια μέσα από μία μακροσκελή ανάρτησή της στο Instagram το βράδυ της Δευτέρας, με την πολυπόθητη πάντως ηρεμία την οποιά αποζητούσε το ζευγάρι να μην έχει έρθει ακόμα.

Για αυτό φρόντισε ο Αργεντινός δημοσιογράφος, Άνχελ Ντε Μπρίτο, ο οποίος έδωσε ουσιαστικά στη δημοσιότητα καυτούς διαλόγους που είχαν λάβει χώρα πριν λίγο καιρό μεταξύ του Μάουρο Ικάρντι και της Τσίνα Σοάρες, όταν ο πρώτος εμφανιζόταν αποφασισμένος να διαλύσει το γάμο του και να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή του.

"Οι δυο τους άρχισαν να μιλούν πριν μερικούς μήνες και το πρώτο πράγμα που είπε ο Ικάρντι στην Τσίνα Σοάρες ήταν "είσαι η γυναίκα της ζωής μου, είσαι το είδωλό μου, Σε βλέπω από τότε που ήμουν μικρός. Έτσι άρχισαν όλα", είπε ο Μπρίτο σε τηλεοπτική εκπομπή της Αργεντινής, για να ξεφουρνίσει και μερικές ακόμα πιπεράτες ατάκες του Αργεντινού φορ με τις οποίες ήθελε να καταδείξει πόσο είχε ατονήσει η σχέση του με την Γουάντα Νάρα.

"Χωρίς να υπάχει ιδιαίτερος λόγος, ο Ικάρντι άρχισε να της γράφει πως ο γάμος του με την Γουάντα Νάρα ήταν σε κρίση. Μία κρίση που εκείνη την εποχή ουδείς γνώριζε.

Έλεγε στην Τσίνα πως ήθελε να χωρίσει από την Γουάντα. "Δεν θέλω πια να είμαστε ζευγάρι. Έχω πάψει να την αγαπώ, Την βλέπω ως αδερφή μου ή τη μητέρα μου".

Μένει να δούμε αν μετά από τις τελευταίες αυτές αποκαλύψεις, θα κλονιστεί εκ νέου η σχέση Ικάρντι - Νάρα ή έχουν πάρει πλέον την οριστική απόφαση να θεωρήσουν πως ό,τι έγινε μεταξύ του παίκτη και της Τσίνα Σοάρες ήταν μία κακή παρένθεση και τίποτα περισσότερο.

TAGS VIRAL SPORTS & GOSSIP ΓΑΛΛΙΑ ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ LIGUE 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ