ΒΕΛΓΙΟ

Οπαδοί της Μπέερσχοτ εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο μετά την ήττα από την Αντβέρπ

Στιγμιότυπο από το ντου οπαδών της Μπέερχοστ στο παιχνίδι με την Αντβέρπ
Στιγμιότυπο από το ντου οπαδών της Μπέερχοστ στο παιχνίδι με την Αντβέρπ PRINT SCREEN

Δεν ολοκληρώθηκε με όμορφο τρόπο το ντέρμπι ανάμεσα στην Μπέερχοστ και την Αντβέρπ, καθώς μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης, οι οπαδοί των γηπεδούχων "μπούκαραν" στον αγωνιστικό χώρο, για να επιτεθούν προς τους φιλοξενούμενους οπαδούς.

Η Αντβέρπ επικράτησε της Μπέερχοστ με 1-0 και είναι έτοιμη για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό για την τελευταία αγωνιστική του Europa League, ωστόσο μετά τη λήξη του παιχνιδιού οι οπαδοί των γηπεδούχων εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο.

Όλα ξεκίνησαν αφού ένας οπαδός μπήκε γρήγορα στον αγωνιστικό χώρο και πέταξε μια φωτοβολίδα προς την πλευρά των οπαδών της Αντβέρπ. Ο συγκεκριμένος οπαδός προπηλακίστηκε από ανθρώπους ασφαλείας των γηπεδούχων και στη συνέχεια εισέβαλαν οι οπαδοί, ωστόσο με την έγκαιρη παρέμβαση της αστυνομίας αποτράπηκαν τα χειρότερα.

Υπενθυμίζεται ότι στην ίδια αγωνιστική ημέρα, στην αναμέτρηση της Σταντάρ Λιέγης με τη Σαρλερουά, το οποίο διακόπηκε λόγω των επεισοδίων.

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS ΒΕΛΓΙΟ EUROPA LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ