ΒΕΛΓΙΟ

Νίκη με δυσκολία για την Άντβερπ πριν από τον Ολυμπιακό

Οι παίκτες της Άντβερπ πανηγυρίζουν γκολ κόντρα στη Λουντογκόρετς
Οι παίκτες της Άντβερπ πανηγυρίζουν γκολ κόντρα στη Λουντογκόρετς © 2021 FRANCISCO SECO/ASSOCIATED PRESS

Η Άντβερπ επικράτησε με 1-0 της ουραγού Μπέερσχοτ για το πρωτάθλημα Βελγίου και πλέον περιμένει τον Ολυμπιακό για την 6η αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Η Άντβερπ εξακολουθεί να κινείται σε τροχιά πρωταθλητισμού στο Βέλγιο, ύστερα από την εκτός έδρας νίκη με 1-0 επί της Μπέερσχοτ για τη 17η αγωνιστική, λίγες ημέρες πριν αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό.

Η ομάδα του Μπρίαν Πρίσκε δυσκολεύτηκε πολύ απέναντι στους ουραγούς του βαθμολογικού πίνακα, όμως βρήκε τη λύση με μία βολίδα του Ρατζά Ναϊνγκολάν στο 59ο λεπτό της συνάντησης.

Η νίκη αυτή την αφήνει ισόβαθμη με την Μπριζ στη 2η θέση και τέσσερις βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ.

Για τους γηπεδούχους, ο Απόστολος Κωνσταντόπουλος έμεινε στον πάγκο χωρίς να αγωνιστεί.

Την Πέμπτη. η Άντβερπ υποδέχεται τους πρωταθλητές Ελλάδας για την 6η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League, αγώνας που θα κρίνει τα πάντα για την ελληνική ομάδα, αλλά όχι για τους Βέλγους που τερμάτισαν τέταρτοι.

Η σύνθεση της Άντβερπ: Μπιτέζ, Ντε Λατ, Σεκ, Ένχελς, Βάινς, Γιουσούφ, Βερστράτε, Ναϊνγκολάν (65' Χαρούν), Φίσερ, Σαματά (66' Μανουέλ), Φρέι

TAGS ΒΕΛΓΙΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ