ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Γιαννακόπουλος: “Ρώτησα για να πάω στο γήπεδο, αλλά δεν ξέρω για πόσο καιρό με έχουν τιμωρήσει”

(ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ / EUROKINISSI)

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος απάντησε σε ερώτηση στο live που έκανε στο Instagram για τον λόγο για τον οποίο δεν πήγε στο Περιστέρι να παρακολουθήσει το παιχνίδι του Παναθηναϊκού AKTOR με τον ΠΑΟΚ.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR ηττήθηκε με 84-82 από τον ΠΑΟΚ στον δεύτερο ημιτελικό του Stoiximan Super Cup, με τους πράσινους να μένουν εκτός τελικού.

Μετά το τέλος του παιχνιδιού ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έκανε ένα live στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, στο οποίο ρωτήθηκε από έναν χρήστη, που παρακολουθούσε, γιατί δεν πήγε στο “Ανδρέας Παπανδρέου” για να παρακολουθήσει από κοντά την αναμέτρηση των πράσινων.

Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανέφερε χαρακτηριστικά πως δεν πήγε γιατί δεν μπορεί, λόγω τιμωρίας η οποία ισχύει στις εγχώριες διοργανώσεις.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιαννακόπουλος:

“Δεν μπορώ να πάω. Πρέπει να είμαι τιμωρημένος μέχρι το 2030-κάτι, ούτε ξέρω πόσο με έχουν τιμωρήσει. Στην Ελλάδα δεν μπορώ να πάω πουθενά, σε ελληνικούς αγώνες δηλαδή”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ