ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Χάος με εισβολή οπαδών στο γήπεδο και οριστική διακοπή στο Σταντάρ Λιέγης - Σαρλερουά

Χάος με εισβολή οπαδών στο γήπεδο και οριστική διακοπή στο Σταντάρ Λιέγης - Σαρλερουά
PRINT SCREEN YOUTUBE

Το ντέρμπι Σταντάρ Λιέγης - Σαρλερουά ολοκληρώθηκε άδοξα, με οπαδούς των γηπεδούχων να μετατρέπουν σε πολεμικό πεδίο το γήπεδο εξαγριωμένοι από το 0-3 και τον διαιτητή να αναγκάζεται να προχωρήσει στην οριστική διακοπή της αναμέτρησης.

Εικόνες θλίψης και απογοήτευσης έστειλε στην Ευρώπη και σε όλο τον ποδοσφαιρικό πλανήτη το ντέρμπι μεταξύ της Σταντάρ Λιέγης και της Σαρλερουά για την 17η αγωνιστική του βελγικού πρωταθλήματος, με άγρια επεισόδια όχι μόνο να το αμαυρώνουν αλλά να υπαγορεύουν ουσιαστικά την οριστική διακοπή του.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι και έφτασαν να προηγούνται με 3-0 στο 57ο λεπτό, γεγονός που προκάλεσε ένταση στην κερκίδα των γηπεδούχων και έφερε την πρώτη διακοπή στο 62ο λεπτό.

Αιτία οι διαδοχικές ρίψεις καπνογόνων προς τον αγωνιστικό χώρο, με τον διαιτητή να βλέπει τα πράγματα να ηρεμούν δέκα λεπτά αργότερα και να διατάζει τη συνέχεια του αγώνα.

Ωστόσο, παρά τις φιλότιμες προσπάθειες όλων των εμπλεκομένων στο ματς να φτάσει κανονικά στην ολοκλήρωσή του, οι σκληροπυρηνικοί οπαδοί της Σταντάρ είχαν διαφορετική άποψη.

Στο 87ο λεπτό αποφάσισαν να γίνουν οι ίδιοι πρωταγωνιστές και εισέβαλαν μαζικά στον αγωνιστικό χώρο, για να ακολουθήσει επίθεση και ρίψεις φωτοβολίδων προς το πέταλο που φιλοξενούσε τους φίλους της Σαρλερουά.

Αυτή τη φορά ο διαιτητής δεν είχε άλλη επιλογή από το να σφυρίξει την οριστική διακοπή του ματς για να προστατεύσει τους ποδοσφαιριστές αλλά και το ίδιο το άθλημα από τα αίσχη που διαδραματίζονταν, με τους αφιονισμένους οπαδούς να μην σταματούν ωστόσο και να βρίσκουν και άλλους τρόπους για να διοχετεύσουν την οργή τους.

Αρχικά έκαναν κίνηση προς τα επίσημα βάζοντας στο στόχαστρο μέλη της διοίκησης της ομάδας τους ενώ ακολούθησαν μάχες σώμα με σώμα εκτός γηπέδου με αστυνομικές δυνάμεις που προσπάθησαν να αποκαταστήσουν την τάξη.

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΒΕΛΓΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ