ΑΡΗΣ

Οντουμπάτζο: "Μόνο ο Θεός μπορεί να εξηγήσει αυτό που συμβαίνει φέτος"

Οντουμπάτζο: "Μόνο ο Θεός μπορεί να εξηγήσει αυτό που συμβαίνει φέτος"
INTIME

Ο Μόουζες Οντουμπάτζο δήλωσε μετά το ματς ότι δεν εξηγείται αυτό που έχει κάνει ο Άρης στα ντέρμπι αλλά και με τις μικρές ομάδες.

Ο Άρης ήταν ο θριαμβευτής στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ καθώς επικράτησε 1-0 χάρη στο γκολ του Μορόν. Ο Οντουμπάτζο στις δηλώσεις του μετά το ματς τόνισε ότι φέτος δεν μπορεί να εξηγηθεί αυτό που έκαναν οι κίτρινοι που ήταν εξαιρετικοί στα ντέρμπι, αλλά όχι με τις μικρότερες ομάδες.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μόουζες Οντουμπάτζο στη NOVA: "Ξέραμε τη δυσκολία του παιχνιδιού και την ποιότητα που διαθέτει ο αντίπαλος. Η ομάδα πραγματικά αμύνθηκε πολύ καλά και ο Λορέν Μορόν σημείωσε ένα υπέροχο γκολ μετά από μια εξαιρετική ενέργεια του Κίκε Σαβέριο. Νομίζω ότι δίκαια νικήσαμε βάσει της εικόνας του αγώνα και της άμυνάς μας.

Γνωρίζαμε τη σημασία του αγώνα και για τον ΠΑΟΚ έπειτα από την ήττα του στην Ευρώπη. Περιμέναμε ότι θα μας πίεζε και θα είχε την μπάλα στα πόδια του για να βγάλει αντίδραση αλλά εμείς αντέξαμε την πίεση και αμυνθήκαμε σωστά πηγαίνοντας το παιχνίδι έτσι όπως ακριβώς θέλαμε".

Για τις νίκες κόντρα στους πρωτοπόρους: "Είναι πραγματικό παράξενο αυτό. Μόνο ο Θεός μπορεί να το εξηγήσει. Σε κάθε αγώνα προσπαθούμε να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας. Δεν ήμασταν σταθεροί με ομάδες οι οποίες είναι πιο χαμηλά στη βαθμολογία από εμάς, σε αντίθεση με τα ντέρμπι όπου παίζουμε καλά. Μακάρι να συνεχίσουμε έτσι γιατί θέλουμε στα playoffs να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται".

Για το αν ο Άρης μπορεί να βγει τέταρτος: "Αυτή τη στιγμή μας ενδιαφέρει να πάρουμε αποτελέσματα και να διατηρηθούμε σε καλή ψυχολογική κατάσταση. Δεν μπορούσαμε αυτή τη στιγμή να πούμε αν θα προλάβουμε. Οφείλουμε να μείνουμε συγκεντρωμένοι, να προσπαθήσουμε να μαζέψουμε νίκες και θα φανεί στο μέλλον τι μπορεί να γίνει".

TAGS ΑΡΗΣ ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ