ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ονιεκούρου: "Σύντομα θα επιστρέψω στα γκολ"

Ο Ονιεκούρου στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ
Ο Ονιεκούρου στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ INTIME

Ο Χένρι Ονιεκούρου με δηλώσεις του σε ξένη ιστοσελίδα τόνισε πως αισθάνεται πολύ καλά στον Ολυμπιακό και θεωρεί πως σύντομα θα βρει το δρόμο προς τα δίχτυα.

Ο Χένρι Ονιεκούρου δεν έχει κάνει και το καλύτερο ξεκίνημα στον Ολυμπιακό, καθώς σε 11 συμμετοχές έχει πετύχει μόλις ένα τέρμα, αυτό κόντρα στην Σλόβαν, στην Μπρατισλάβα τον περασμένο Αύγουστο.

Ωστόσο, ο Νιγηριανός εξτρέμ πιστεύει ότι σύντομα θα δείξει τον πραγματικό του εαυτό και θα προσφέρει τα γκολ και τις ασίστ που περιμένουν από εκείνον ο Πέδρο Μαρτίνς και οι φίλοι των ερυθρόλευκων.

"Η ζωή στην Ελλάδα ξεκίνησε πολύ καλά, οι οπαδοί με υποδέχτηκαν πολύ ωραία και οι συμπαίκτες και το τεχνικό επιτελείο με βοήθησαν να προσαρμοστώ καλά" τόνισε ο 24χρονος επιθετικός σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα "aoifootball.com".

"Η σεζόν πηγαίνει πολύ καλά, είμαστε πρώτοι και αήττητοι στο Πρωτάθλημα και τα πάμε επίσης καλά στην Ευρώπη" πρόσθεσε ο Αφρικανός ποδοσφαιριστής και συνέχισε: "Προσωπικά, η έλλειψη τερμάτων είναι επίσης μία ανησυχία, αλλά πιστεύω ότι σε σύντομο χρονικό διάστημα θα επιστρέψω στο σκοράρισμα και θα ανταποδώσω την εμπιστοσύνη που μου έχει δείξει ο προπονητής μου".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ