ΒΟΛΟΣ

Βολός: Παρουσιάζει το νέο προπονητή και το Δ.Σ. της ομάδας

Βολός: Παρουσιάζει το νέο προπονητή και το Δ.Σ. της ομάδας

Ο Βόλος έκανε γνωστό πως την Παρασκευή (24/7) το μεσημέρι θα ανακοινώσει το νέο προπονητή της ομάδας, που όλες οι πληροφορίες αναφέρουν πως θα είναι ο Σάκης Τσιώλης, αλλά και το νέο διοικητικό συμβούλιο μετά την παραίτηση του προέδρου Γιώργου Σπυριδόπουλου.

Το νέο του προπονητή με τον οποίο θα πορευτεί τη νέα σεζόν στη Super League θα παρουσιάσει την Παρασκευή (24/7) η ομάδα του Βόλου. Αυτός θα είναι ο Σάκης Τσιώλης όπως είχετα διαβάσει και στο 24ο Ευαγγέλιο αν και στο δελτίο Τύπου δεν γίνεται αναφορά στο όνομα του Έλληνα προπονητή. Δύσκολα όμως θα έχουμε κάποια έκπληξη.

Επίσης στην ίδια συνέντευξη Τύπου θα παρουσιαστεί και το νέο Δ.Σ. της ομάδας και δη ο πρόεδρος που θα αντικαταστήσει τον Γιώργο Σπυριδόπουλο που παραιτήθηκε πριν λίγες μέρες. Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

"Η ΠΑΕ Βόλος ενημερώνει τους φίλους της ομάδας, ότι αύριο, Παρασκευή 24/7, στις 12 το μεσημέρι στο ξενοδοχείο «Ξενία», θα πραγματοποιηθεί ειδική εκδήλωση όπου θα παρουσιαστεί τονέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ Βόλος, ενώ θα γίνει και η επίσημη παρουσίαση τουνέου προπονητή της ομάδας.

Θα ακολουθήσει συνέντευξη Τύπου.

Η εκδήλωση θα μεταδοθεί ζωντανά από την επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ Βόλος".

TAGS ΒΟΛΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ