ΒΟΛΟΣ

Βόλος: Παραιτήθηκε από την προεδρεία της ομάδας ο Σπυριδόπουλος

Βόλος: Παραιτήθηκε από την προεδρεία της ομάδας ο Σπυριδόπουλος

Ο πρόεδρος της ομάδας του Βόλου, Γιώργος Σπυριδόπουλος, μια μέρα μετά την ολοκλήρωση της Super League υπέβαλλε την παραίτηση του από την προεδρεία του συλλόγου.

Παρελθόν από την προεδρεία της ομάδας του Βόλου αποτελεί ο πρόεδρος του συλλόγου, Γιώργος Σπυριδόπουλος, ο οποίος με μια ανακοίνωση του έκανε γνωστό πως παραιτείται καθώς είδε πως οι στόχοι του 2017, όταν μια ομάδα επιχειρηματιών ξεκίνησε με όνειρα και φιλοδοξίες να ενώσει το Βόλο με τη συνένωση δύο ιστορικών ομάδων, της Νίκης και του Ολυμπιακού Βόλου δεν προχώρησε.

Η σχετική ανακοίνωση που δημοσιεύθηκε στην ιστοσελίδα της ομάδας:

"Το 2017 μαζί με μια ομάδα επιχειρηματιών ξεκινήσαμε με μεγάλα όνειρα και φιλοδοξίες ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον αθλητικό εγχείρημα και συγκεκριμένα τη δημιουργία μιας πανίσχυρης ποδοσφαιρικής ομάδας στην πανέμορφη πόλη του Βόλου.

Βασική προϋπόθεση για την πλήρη ευόδωση αυτού του εγχειρήματος ήταν η συνένωση των δύο ιστορικών ομάδων Νίκης και Ολυμπιακού Βόλου, αφού τα οικονομικά και κοινωνικά δεδομένα των τελευταίων χρόνων δεν επέτρεπαν σε καμία να πρωταγωνιστήσει και έτσι καταδίκασαν το βολιώτικο ποδόσφαιρο σε πλήρη απαξίωση.

Δυστυχώς γι αυτό το μεγαλόπνοο και φιλόδοξο εγχείρημα υπήρξαν έντονες αντιδράσεις από μικρές ομάδες ανθρώπων που είτε λόγω ιδιοτέλειας, είτε λόγω έλλειψης οράματος και γνώσης της πραγματικότητας συνεχίζουν να κρατούν το ποδόσφαιρό μας σε τέλμα και ανυποληψία, παρεμποδίζοντας την ολοκλήρωση του οράματος των υγιώς σκεπτομένων επιχειρηματιών και φιλάθλων.

Σήμερα αξιολογώντας όλα τα γεγονότα και τα δεδομένα που προέκυψαν και συνεκτιμώντας τις παρενέργειες που προκύπτουν από την κρίση της πανδημίας του covid-19 , αποφάσισα να υποβάλλω την παραίτησή μου από την θέση του προέδρου της ΠΑΕ, αν και – κατά κοινή εκτίμηση – η μέχρι σήμερα πορεία της ομάδας είναι απόλυτα επιτυχημένη σε όλα τα επίπεδα.

Η αποχώρησή μου βρίσκει την ομάδα να έχει άνετα εξασφαλίσει την παραμονή της στη Super League, χωρίς προβλήματα και το πλέον σημαντικό χωρίς οικονομικές υποχρεώσεις προς το Δημόσιο και τρίτους.

Για την επιτυχία αυτή θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τους υπέροχους φιλάθλους της ομάδος μας και βέβαια τους επιχειρηματίες συνεργάτες μου. Θέλω να διαβεβαιώσω ότι θα κρατήσω για πάντα στην καρδιά μου την υπέροχη αυτή πόλη και την ομάδα. Θα συνεχίσω να την παρακολουθώ, να την στηρίζω και να την βοηθώ με όλες μου τις δυνάμεις, από άλλο πια μετερίζι.

Κλείνοντας θέλω να στείλω ένα μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση. Είναι πραγματικά κρίμα η ομορφότερη πόλη της Ελλάδας να μην πρωταγωνιστεί και στο χώρο του ποδοσφαίρου και αυτό εξ αιτίας των αντιδράσεων κάποιων στενόμυαλων και κοντόφθαλμων ανθρώπων. Ας αντιληφθούν όλοι ότι αυτά που μπορούν να ενώσουν και να οδηγήσουν σε μεγάλες και λαμπρές στιγμές το τοπικό ποδόσφαιρο είναι πολύ περισσότερα από αυτά χωρίζουν. Γιώργος Σπυριδόπουλος".

TAGS ΒΟΛΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ